Het werd een dag om nooit te vergeten.

Op maandag 19 juli hebben we met de familie de laatste wens van onze lieve vader (Henk) in vervulling laten gaan. Het werd een dag om nooit te vergeten.

Onze vader was na een ziekbed thuis van 2 weken abrupt opgenomen in het ziekenhuis omdat hij een longontsteking bij zijn ongeneeslijke ziekte kreeg. Na een paar dagen in het ziekenhuis gelegen te hebben is onze vader over gebracht naar de Hospice in Beverwijk. Hierdoor heeft hij geen afscheid kunnen nemen van zijn thuis. Zijn wens was om nog 1 keer naar huis te gaan om daar afscheid van te nemen. Ook wilde hij nog 1 keer naar het strand van Wijk aan Zee.

Op deze zon overgoten dag kwamen Ruud en Jan ons ‘s ochtends ophalen bij de Hospice in Beverwijk om met ons nog 1 keer vanaf het terras van Hotel Hoge Duin te genieten van het uitzicht op zee en strand. Onze vader genoot intens.

Vervolgens zijn we ‘s middags via de pier van Wijk aan Zee naar het huis van onze vader gegaan. Ruud en Jan hebben ons daar alleen gelaten alwaar onze vader in alle rust afscheid heeft kunnen nemen.

Namens onze vader en de familie wil ik de Stichting Ambulance Wens en met name Ruud en Jan bedanken voor deze onvergetelijke dag.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan