Wat deze vrijwilligers doen is onbetaalbaar

Mijn vrouw Dorien, 59 jaar oud, kreeg in januari 2009 te horen dat zij eierstokkanker had maar zij was niet van plan al direct op te geven (want dat was niet haar “stijl”).

Dankzij talloze chemokuren en twee (mislukte) operaties heeft zij het nog bijna anderhalf jaar uitgehouden maar toen kreeg zij toch de mededeling dat zij was “uitbehandeld” en dat genezen dus uitgesloten was.

Inmiddels hadden mijn dochter Marieke en schoonzoon Rene te kennen gegeven trouwplannen te hebben en dat is uiteraard voor iedere moeder een hoogtepunt !

Zij hadden de datum al vervroegd naar 3 juni 2010 maar de conditie van Dorien holde achteruit en dus konden wij alleen maar blijven hopen…….

Vervoer naar de trouwlocatie met eigen auto was uitgesloten maar dankzij de medewerking van de Stichting Ambulance Wens heeft zij de hele plechtigheid incl. een gedeelte van de receptie voor de volle 100% kunnen meemaken !

Wat deze vrijwilligers doen is onbetaalbaar……….

Nogmaals onze hartelijke dank want anders was het voor Dorien onmogelijk geweest deze dag mee te maken (en zij is helaas op 8 juni jl. overleden).

 

Rudolf  Hueck en kinderen.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan