Fantastische dag

Zaterdag 5 juni hadden wij een fantastische dag.

Elk jaar gaan wij, 4 broers, samen met onze inmiddels 87 jarige vader een dag op pad.

Mijn oudste broer van 58 jaar heeft longkanker en was niet meer in staat om nog een dag met zijn broers en vader uit te gaan. De ziekte is intussen zo dat hij niet meer kan lopen en volledig afhankelijk is van de zorg van anderen.

Om toch nog eenmaal uit te zijn hebben wij ambulancewens gevraagd of zij de wens in vervulling konden laten gaan om mijn broer vanaf zijn woning te Sprang Capelle te brengen naar Amersfoort om vanaf daar, samen met zijn vader en broers met de fietsboot over de rivier De Eem naar Baarn te varen.

In Baarn zou dan de rest van de familie hem opwachten bij een restaurant aan het water om gezamenlijk een lunch te hebben. En zo gebeurde dit allemaal.


Dit is zo goed gelukt!! Als extra cadeau was het supermooi weer. Maar vooral die twee vrijwilligers: naast dat ze mijn broer al in alle vroegte al hebben opgehaald en hebben vervoerd naar Amersfoort en vanaf Baarn weer terug naar Sprang, waren ze ook nog eens gezellig aanwezig en zo goed bezig met alles. Mijn vertrouwen in de mensheid heeft een extra opwaartse impuls gekregen door zo een stichting als ambulancewens in het algemeen en door de twee vrijwilligers in het bijzonder.

Zeer, zeer veel dank voor ten eerste de hele snelle organisatie (binnen 4 dagen geregeld), maar vooral ook door het mogelijk maken van een onvergetelijke dag. Ook tot jaren na zijn overlijden van mijn broer zullen wij als familie over dit “uitje” napraten. Wat een mooie herinnering.

CHAPEAU!

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan