De ijsbeer

19 mei 2010

 

Op 6 mei hoorde Arja dat ze ongeneeslijk ziek was. Eenmaal thuis ging het de woensdag daarop al erg slecht en kwam de huisarts met de vraag of ze nog een laatste wens had, nou dit had ze wel aangezien ze al jarenlang een vast abonnementhouder was en veelvuldig met de neefjes en nichtjes en zussen in diergaarde Blijdorp te vinden was. Ze wilde nog éénmaal al haar diertjes zien samen met al de neefjes en nichtjes!

 

Op woensdag 19 mei stond om 10 uur de ambulance met twee  lieve begeleiders voor de deur en kon de mooie dag beginnen met mooi weer en een stralende zon.

Arja heeft deze dag heerlijk genoten en alle dieren waren op de hoogte want die kwamen gewoon even langslopen.

 

Genietend van de warmte van de zon en de spelende kinderen heeft ze om 3 uur afscheid genomen van de familie en is ze samen met haar man en moeder nog eenmaal naar de zee geweest. Bij thuiskomst straalden haar ogen van blijdschap en s’avonds kon ze de zee nog ruiken zei ze en ging ze moe maar met een grote glimlach slapen.

 

De dagen daarop ging ze hard achteruit maar als ze de foto’s zag kwam er toch een voldane lach.

Op de zondagmorgen daarna 23 mei is ze in alle rust overleden.

Arja heeft zo genoten van deze dag en haar man en familie ook dat Arja’s laatste wens was dat er i.p.v. bloemen  een gift gegeven zou worden aan stichting ambulance wens bij haar uitvaart, hier werd 1065 euro opgehaald voor de stichting.

 

Arja en de familie willen de begeleiders en de stichting hartelijk bedanken voor deze prachtige mooie dag. Een dag om nooit te vergeten.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan