Een onvergetelijke dag

Beste Arjan, Ellie en Kees,
 
Helaas is het weer een tijdje terug dat wij samen met mijn zieke vader en met jullie (Arjan en Ellie) op stap konden naar de Burgers’ zoo in Arnhem.

Ik was uiteraard van plan jullie al veel eerder te mailen, maar gezien de omstandigheden schiet dat er snel toch een beetje bij in. Hiervoor wil ik wel graag mijn excuses aanbieden, omdat ik niet wil dat het ook maar lijkt alsof dit vanzelfsprekend was. Daarom mail ik jullie alsnog. Al duurt het even, maar ik wilde graag wel jullie laten weten wat wij ervan vonden.

Ik weet niet precies wat ik nou jullie moet vertellen, maar weet wel dat jullie ons een onvergetelijke dag hebben bezorgd. Naar mijn idee was die dag alles compleet. Het weer was geweldig, mijn vader had een goede dag, jullie waren gezellig, alles was goed. Ik denk ook zeker dat het zo had moeten zijn, aangezien een week na deze uitstap (25 april) het een stuk slechter ging met mijn vader ineens.

Helaas was vier mei dan ook de dag dat mijn vader overleed. Natuurlijk is dit heel vervelend, maar het is wel beter zo en dankzij jullie heeft hij in ieder geval voordat hij is gegaan nog wel een heel leuke dag meegemaakt. En zo heeft hij niet alleen een leuke dag gehad, ook wij hebben een leuke dag nog met hem kunnen hebben voordat hij ging.
 
Het is natuurlijk ook heel jammer dat mijn zusje Maria er helaas niets van zal herinneren. Want zij keek haar ogen uit. Samen met Ellie achter mijn vader aanlopen door de dierentuin heen. Ik zal het echt niet vergeten.
 
Jullie hebben ons echt een onvergetelijke dag bezorgd! We zullen het ook nooit vergeten en ook jullie zullen wij nooit vergeten. Wij willen ook heel graag Arjan en Ellie bedanken voor de dag die jullie ons bezorgd hebben en wij willen graag Kees bedanken voor het feit dat hij dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.
Jullie zijn mensen met een hart van goud.
Zoals jullie al zeiden zullen wij het tegen zoveel mogelijk mensen zeggen over deze stichting, want het is geweldig.
 
 
Dankjewel!
 
Groetjes Laura (dochter Gerrit) en de rest van de familie!!

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan