Met Papa naar het Meerdal

Op donderdag 13 mei 2010 is het dan zover, we mogen nog 1 dagje met papa naar Het Meerdal. Eigenlijk zouden we deze vakantie (meivakantie 2010) met ons gezin naar Het Meerdal op vakantie gaan. Dat was in december 2009 afgesproken. Maar in januari 2010 werd papa ziek en hebben we de vakantie nooit kunnen boeken.

 

’s Ochtends om 09.30 uur komt de ambulance van Stichting Ambulance Wens de straat inrijden. Perfect op tijd. Eerst even kennismaken met Roel en Mariet, de begeleiders voor deze dag en na het kopje koffie meteen in de ambulance om naar het graf van ons Arno te gaan. Papa had niet verwacht dat hij hier nog ooit “levend” zou komen. Hij zei dan altijd maar: “Ach, ik ga toch naar hem toe !”.

Daarna in de ambulance om naar Centerparcs Het Meerdal te gaan met z’n allen. Daar aangekomen wilde papa nog een keer terug door de ingang, omdat hij het bord bij de ingang niet goed had gezien. Dus hebben Roel en Mariet de ambulance in z’n achteruit gezet om nog een keer langs het welkomstbord van Het Meerdal te rijden ! Bij aankomst werden we ontvangen door de manager van Het Meerdal en mochten we de ambulance parkeren op een afgesloten stuk meteen tegen de Plaza aan. Eerst een welkomstpraatje van de manager en toen konden we de Plaza op.

 

Eerst even kijken bij de nieuwe klimactiviteit. Deze waren ze aan het bouwen tijdens onze laatste vakantie en nu was het klaar. Hier heeft papa enorm van genoten.

 

Het was intussen tijd voor een heerlijke kop koffie na alle eerste indrukken. Centerparcs bood ons ook een gebakje aan bij de koffie, dit was voor iedereen genieten.

 

Na een heerlijk kopje soep, zijn we een wandeling gaan maken in zone 8 (de boszone van Het Meerdal) Dit was genieten met een hoofdletter G !

 

En papa zou papa niet zijn als er niet ook nog volop gelachen zou worden. Eenmaal aangekomen bij de skate-springschans vroeg Roel of papa dat ook wou ! Jazeker wilde hij dit !!! Een aantal omstanders geregeld en daar ging hij !!!!!

Eenmaal terug op de Plaza weer een plekje gezocht in de Carribean Bar om een kopje koffie of iets fris te bestellen. En dan is het tijd voor de ontmoeting met “z’n vriendinneke”. Papa heeft tijdens de vele vakanties op Het Meerdal een speciale band opgebouwd met Silvia, een medewerkster van Centerparcs. Zij is speciaal voor deze gelegenheid eerder gekomen om nog even een glaasje te drinken met papa.

 

Na een heerlijke maaltijd in het restaurant is het helaas tijd om voor de laatste keer door de deur naar buiten te gaan bij Het Meerdal ………

 

Wat was dit een bijzondere dag, papa straalde de hele dag en vond het geweldig allemaal. Deze dag was nooit mogelijk geweest zonder de hulp van Stichting Ambulance Wens !!!!

 

En natuurlijk een hele dikke DUIM OMHOOG voor Roel en Mariet !

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan