Rabbit Hill

Lieve allemaal,

Op maandag 29 maart kregen wij te horen, dat mijn man nog maar 1 tot 2 maanden te leven heeft.

Omdat hij heel graag nog een laatste keer met het hele gezin op vakantie wilde, heeft het Vlietland ziekenhuis in Schiedam ons enorm geholpen om nog  op heel korte termijn een rolstoel-aangepast huisje mét hoog-laag-bed te vinden. Dit was dus op Rabbit Hill op de Veluwe. Omdat mijn man een autorit van 1 1/2 uur niet meer aan zou kunnen, heeft het ziekenhuis ook de hulp van SAW ingeroepen. Ikzelf had er wel eens van gehoord, maar er op dat moment niet meer aan gedacht.

Gelijk de vrijdag daarop, 2 april, konden wij al op vakantie, met de fantastische hulp van SAW.
Onze zoon, die in Engeland woont, kon net het Paasweekeinde nog overkomen en ook onze dochter en haar vriend, die ook een aardig eindje bij ons vandaan wonen, zijn geweest! Zo hebben wij nog een aantal mooie dagen gehad als gezin (hoewel “mooi” niet van toepassing was op het weer, was het binnen wel zeker mooi!)

Op vrijdag 9 april werd mijn man weer opgehaald en naar huis gebracht, waarna we in elk geval een mooie week hebben om op terug te kijken.

Wij zijn zo getroffen door deze kennismaking met SAW, dat mijn man zelf voorstelde om bij de crematie te collecteren voor uw stichting. Onze vraag is nu, of u een speciale collectebus hebt o.i.d. Anders misschien stickers om zelf iets te maken.
In elk geval wordt Mario de Beer (die naar ons a.s. kleinkind gaat, waarvan onze dochter nu 3 maanden zwanger is) bij de collectebus of spaarpot gezet als blikvanger.

Verder ben ik Tupperware-demonstratrice geweest. Nu Heeft Tupperware ieder jaar in week 39 de zgn. “goede-doelen-week”
waarin bij voorkeur een kleine, nieuwe stichting onder de aandacht van Nederland wordt gebracht. Ik zal zeker SAW voordragen!


Nogmaals heel hartelijk dank voor alle inzet.

Kees en Loes Waard

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan