Vandaag is het feest en gaan we genieten

Intratuin Rhoon, 7 maart 2010

 

Mijn vader Leen Rasser had al heel lang uitgekeken naar het 60-jarig huwelijksfeest van zijn zus Jannie en haar man Maarten bij Intratuin in Rhoon. Alle familieleden zouden hier bij elkaar komen. Omdat hij heel ernstig ziek is kon hij er eigenlijk niet naar toe. Maar toen kwam mijn tante met het idee stichting Ambulancewens in te schakelen. Ik heb meteen mijn vader aangemeld. We kregen al snel een mail dat ze mijn vader zouden begeleiden. Wij  waren blij en gelukkig met het idee dat hij nu naar het feest kon gaan.

 

Annemarie en Rob kwamen rond 11 uur aan met de ambulance. Wat was dat een mooi moment. Met veel zorg en geduld werd mijn vader door hun in de ambulance gereden.

 

Eenmaal bij Intratuin zei mijn vader: “Vandaag is het feest en gaan we genieten.”

Iedereen kwam even bij hem om een praatje te maken. Hij heeft alle heerlijke hapjes kunnen proeven. De muzikant heeft met mijn vader een liedje van Boudewijn de Groot gezongen.

Mijn vader heeft met zijn zussen, broer, kinderen, kleinkinderen, en vele andere familieleden kunnen genieten van deze dag. Hij geniet nog na door de herinneringen waar hij steeds aan denkt.

 

Aan het eind van de middag werd in een speech ook nadrukkelijk de Stichting Ambulance Wens, en ook Annemarie en Rob, bedankt omdat dankzij hen mijn vader toch aanwezig kon zijn op deze belangrijke dag. Ook werd er benadrukt dat deze stichting sowieso heel goed werk doet met het vervullen van wensen van ernstig zieke mensen.

 

Zonder jullie, Stichting Ambulance Wens, was dit inderdaad niet mogelijk geweest. Mijn vader (en ook de hele familie) heeft dankzij jullie een onvergetelijke fantastische dag gehad!

 

Namens de familie

Margreet Rasser

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan