Heeft hij kracht en moed gekregen

Beste stichting ambulancewens,

 

Het is al een tijdje geleden, 29-10-2009 dat onze vader (Bert van de Wiel) met de stichting Ambulancewens zijn eigen huis kon bezoeken. Vrijdag 15-01-2010 is hij overleden. Ik wil zijn verhaal op de website zetten en wat de stichting Ambulancewens voor hem betekend heeft. 

Onze vader was al een tijd in een zorghotel in verband met zijn terminale ziekte, hij kon maar af en toe naar buiten met zijn familie of vriendin in een ligrolstoel. Zijn grote wens was om nog eens naar zijn huis, te kunnen gaan. De dag begon al mooi met het overhandigen van de beer van de stichting en die is de hele dag overal mee heen geweest. We reden eerst naar zijn huis en we wandelden in de tuin. Onze vader was trots en verdrietig omdat hij hier zo graag nog lang van had willen genieten. We hebben in zijn huis koffie gedronken en Bert was blij omdat hij weer in zijn huis was. Hij vond het fijn te zijn omringd door zijn geliefden in zijn vertrouwde omgeving. Voor Bert kon deze dag niet lang genoeg duren. We zijn naar het bungalowpark Efteling Bosrijk geweest en naar het huis van zijn vriendin Ciska wat verbouwd is. We kregen eigenlijk geen toestemming van de bewaking om eens rond te rijden in Bosrijk. Gelukkig heeft de ambulancechauffeur een héél ruime bocht gemaakt om te keren zodat mijn vader toch het park gedeeltelijk kon bekijken ;-).

 

Doordat onze vader met de ambulance van stichting ambulancewens naar zijn huis is geweest heeft hij krachten moed gekregen.  Het uitje naar zijn huis heeft hem veel leven gebracht in zijn laatste dagen. Hiervoor wil ik de stichting en de vrijwilligers hartelijk bedanken! Het is onbetaalbaar waardevol wat de stichting voor onze vader heeft gedaan.

 

Met vriendelijke groet,

 

Familie van Bert van de Wiel

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan