Als ik nog een keer met mijn gezin naar Blijdorp zou kunnen b&.

Hij had het al een paar keer aangegeven nog iets samen te willen doen. Wij, als gezin, moesten dit aanhoren maar hoe konden we dit voor onze vader realiseren. Totdat onze moeder met de Stichting Ambulance Wens kwam. En al op 14 februari j.l. was het zover.

 

Vanuit het zorghuis de Regenboog  te Rotterdam werd onze vader opgehaald om richting Blijdorp te gaan. Met professionele ambulance, brancard en de zeer vriendelijke medewerkers van Stichting Ambulance Wens ging onze vader op stap.

Bij diergaarde Blijdorp aangekomen werden we vriendelijk onthaald door de medewerker van Blijdorp de heer John van Sliedregt. Onze vader had al aangegeven dat hij graag nog een aantal dierenverblijven wilde zien waaronder het Oceanium, de olifanten, vogels en uiteraard Bokito. Niets was teveel die dag en het verzoek werd met liefde door de medewerkers van Stichting Ambulance wens en de heer J. van Sliedrecht volbracht.

 

Ons eerste bezoek was bij het Oceanium wat door onze vader met veel bewondering werd bekeken en als extra bonus kregen een we rondleiding achter dit super bassin. Na ruim de tijd gehad te hebben zijn we doorgelopen naar het vogelverblijf waarna we de afslag namen naar het apenverblijf. Onze vader had nog nooit Bokito in levenden lijve gezien en was onder de indruk van deze imposante kerel. Er werd een hoop gelachen en wat vergelijkingen gemaakt hier en daar. Zijn ogen straalden weer….

 

Als laatste werden de olifanten bezocht. Dit was toch wel het hoogtepunt van ons bezoek aan Diergaarde Blijdorp. De vriendelijke verzorgers van de olifanten hadden er voor gezorgd dat onze vader appels mocht voeren. Er bij vertellend dat een gemiddelde olifant 3500 kg weegt en onze vader net de 75 kg haalt was dit best een spannend moment. Maar wat vond hij het een geweldige ervaring !!! Dit zal ons altijd bij blijven.

Met diep respect en namens de gehele familie willen wij de Stichting Ambulance Wens ontzettend danken dat zij het mogelijk hebben gemaakt onze vader deze onvergetelijke dag in Diergaarde Blijdorp te bezorgen. Wij hebben van dichtbij mogen ervaren en voelen van de betrokkenheid en liefdevolle zorg. En tevens dank aan de heer John van Sliedregt voor zijn begrip, vriendelijk woord en engelen geduld!

 

Wij wensen Stichting Ambulance Wens veel bekendheid, donaties en sponsoren toe zodat zij nog heel lang dromen uit mogen laten komen.

 

 

Namens de familie van de heer D. Andriessen

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan