Bezoek aan de ssRotterdam

Bij deze willen wij u de bedanken voor de fijne dag die mijn vader heeft gehad met het bezoek aan de ssRotterdam, welke door ambulancewens mogelijk is gemaakt.

 

Omdat mijn man een longontsteking had (en daarbij een slechte conditie), werd hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek (met opname).

De ambulance-broeders zagen bij ons in huis, dat hij een schaalmodel van de “ Rotterdam “ had gemaakt. Toen ik de opmerking maakte, dat hij deze boot graag in het echt zou willen bezoeken, maar dat dit waarschijnlijk niet meer haalbaar is, vroeg een van de heren of we wel eens gehoord hadden van “Stichting Ambulance Wens“.

Hij vroeg of we een computer hadden en kwam meteen in actie. Via internet heeft hij mijn man aangemeld voor deze wens. Binnen een paar dagen werd ik gebeld. Na enkele telefoontjes was het dan zover.

Donderdag 21 januari om elf uur werden we in het Vlietland ziekenhuis opgehaald. Op de “Rotterdam” kregen we een VIP rondleiding. Een gids leidde ons door en langs alle bezienswaardigheden. Het was heel indrukwekkend en overtrof al onze verwachtingen.

Nadat we weer teruggekeerd waren bij het Vlietland Ziekenhuis, hebben we daar in het restaurant nog iets gegeten en gedronken. Dit was een gezellige afsluiting van deze bijzondere wensdag. Voor ons een dag met een gouden randje.

 

Heel veel dank aan de ambulance vrijwilligers en allen, die dit voor ons hebben mogelijk gemaakt.

 

Familie van Kleef uit Schiedam

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan