Een fantastische wens

Beste Dirk, Xandra, medewerkers en vrijwilligers,

 

Dankzij jullie, is er op woensdag 20 januari een fantastische wens in vervulling gegaan, voor onze zus Helen. Haar wens was, om nog één keer naar Duitsland te gaan, om het nieuw gebouwde huis te bekijken, van haar zus Alice.

Onze  dochter en zus zit momenteel in de Hospice met een hersentumor. We zijn met z´n vieren, drie meiden en één broer en gelukkig nog een vader en moeder. Ma is 78jr en Pa 80jr dus al aardig op leeftijd.

Om 10.00uur kwam de Ambulance aan, eerst even koffie drinken en toen op weg richting Düsseldorf.  Helen lag achterin op de brancard als een prinses, samen met het beertje, die ze gekregen had van jullie. Xandra zat naast haar, samen met mijn moeder en mijn vader zat voorin met Dirk.

Met mijn broer, schoonzus en zoon, reed ik voorop om de weg te wijzen. Mijn neefje had een walkie talkie mee genomen, dus onderweg konden we met elkaar praten, over van alles en nog wat.

Nog even gestopt op de parkeerplaats, voor een kopje chocolademelk, wat mijn moeder mee had genomen. Toen weer verder met de rit. Rond 12.15uur kwamen we aan bij zus Alice. Die was helemaal in de wolken dat dit allemaal nog mogelijk was.

Eenmaal binnen gekomen, werd Helen van de brancard af geholpen. Ze heeft alleen de benedenverdieping kunnen zien, want helaas gaat het trappen lopen moeilijk.

De koffie stond klaar met een heerlijke taart, die Alice zelf had gebakken. Daar kunnen de Duitsers wat van. Küchen und Apfelstrüdel mit Zahne, is een lekkernij.

Na de koffie zijn, Dirk en Xandra  even weggegaan en hebben wij als gezin heerlijk zitten praten en lunchen, in een keuken die nog niet helemaal klaar is.

Rond 15.00uur gingen we terug naar Nederland. Nog even wat file problemen, maar uiteindelijk waren we om 17.00uur terug in de Hospice.

 

Het was geweldig om dit samen te kunnen mee maken.

Dirk en Xandra, HEEL ERG BEDANKT!!!  Voor jullie zorgzaamheid, liefde, betrokkenheid en deskundigheid. Er zijn eigelijk geen woorden voor.

Wij als familie, wensen jullie het allerbeste, met mooie waardevolle momenten met de mensen, die een wens vragen en die jullie samen met collega´s, vervullen.

Wij hebben gemerkt hoe belangrijk het is, dat de Stichting Ambulance Wens bestaat.

 

Nogmaals bedankt, namens de hele familie, voor de geweldige dag!!!

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan