Eindelijk is het woensdag 25 november 2009

  • de dag dat Sonja’s ouders 50 jaar getrouwd zijn
  • de dag van de wens van Sonja om ’s-avonds bij het diner met familie en vrienden aanwezig te kunnen zijn

Ruud en Sandra kwamen met de wensambulance prachtig op tijd in Venlo aan om Sonja op te halen. Zoon Joep reed op de heenweg mee in de ambulance terwijl echtgenoot Gijs met de andere zoon Tijn erachter aan reed. Om 17.45 uur vertrokken we en de rit leidde langs het drukke Eindhoven. Gelukkig zat het verkeer allemaal mee en waren we op tijd in Oosterhout (NB) waar het diner zou plaatsvinden. Voor de ouders van Sonja  was dit een grote verrassing, want zij wisten helemaal niet dat Sonja er die avond bij zou zijn. Tranen en verbazing over de komst van Sonja met haar gezin waren alom aanwezig. Met een groot applaus werd Sonja met haar gezin en de super-vrijwilligers Ruud en Sandra onthaald.

 

Nadat iedereen Sonja begroet had werd ze aan de kop van de tafel geïnstalleerd met haar brancard zodat ze er helemaal bij kon zijn. Oh, wat een geweldig gevoel gaf dat, gewoon om er bij te kunnen zijn. Om compleet te zijn met zijn allen.

Vanwege het geweldige werk van de Stichting Ambulance Wens is een droom van Sonja uitgekomen én bovendien is het grootste kado aan haar ouders gegeven kunnen worden in de vorm van de aanwezigheid van hun oudste dochter.

 

Om twaalf uur was het diner afgelopen en nam iedereen afscheid van Sonja en haar gezin.

Vermoeid maar uiterst voldaan waren we om half 2 in de nacht thuis. Ons realiserend dat Ruud en Sandra in de middag om 14.45 uur vertrokken waren en pas rond 03.30 uur thuis zouden zijn en dit allemaal  om deze wens te kunnen vervullen. Wat een kanjers zijn jullie en we danken jullie oprecht voor jullie aandacht, betrokkenheid en inzet (ook voor de geboden hulp aan de jongeman die een allergische reactie had tijdens het diner).

 

We wensen de Stichting Ambulance Wens een lang bestaan toe, zodat zeer velen dezelfde blijdschap en ontroering mogen ervaren als wij hebben gedaan.

 

Harte groet,

 

Gijs en Sonja Bakker – Schippers

Hellen van Geffen – Schippers

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan