Sabina naar het strand van Texel

Beste Stichting Ambulance Wens,

 

Wat een geweldige organisatie zijn jullie! Mede dankzij jullie hebben we de wens van mijn lieve zus Sabina van 31 jaar waar kunnen maken.

In februari 2008 is er bij mijn zus baarmoederhalskanker geconstateerd. Na een chemokuur en bestralingstherapie leek haar kanker volledig verdwenen. Tot op april 2009 bleek dat de kanker in ernstigere mate was teruggekomen met uitzaaiingen in haar lymfe.

Tijdens Sabina’s ernstig zieke periode had ze als wens om nog één keer met het hele gezin op vakantie te gaan. Ze wilde graag een midweek met ons (haar man, vader, moeder, 2 zusjes en broertje) lekker uitwaaien op Texel. Dit uitje hadden we gepland van 16 tot 20 november 2009.

Vanwege haar conditie konden we haar niet zelf naar Texel brengen, maar met de ambulance van Stichting Ambulance Wens had ze een comfortabele rit en genoot ze van het uitzicht.

Het ambulancepersoneel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Eenmaal aangekomen bij de bungalow waar we logeerden moesten ze ook zeer creatief zijn, want mijn zus moest via de achtertuin, via een trap naar binnen worden gedragen.

Met hulp van de familie en de mensen van Stichting Ambulance Wens is het allemaal gelukt en hebben we een fijne plek voor haar kunnen creëren in de bungalow.

We hebben een paar heerlijke dagen gehad met elkaar: spelletjes gespeeld, lekker gegeten, een beautydag gehouden en vooral zoveel mogelijk samen zijn.

Omdat Sabina tijdens het midweekje niet naar buiten was geweest is de ambulance op de terugweg naar huis speciaal voor Sabina naar het strand van Texel gereden waar zij van het prachtige uitzicht kon genieten.

Sabina en wij zijn jullie heel erg dankbaar en willen jullie daarom ook vooral aanmoedigen om door te gaan met dit fantastische werk.

Helaas is Sabina, sneller dan verwacht, na een enerverende midweek op Texel 5 dagen na terugkomst thuis overleden (25 november 2009).

 

Met vriendelijke groet,

Marcella Utermöhlen (zus van Sabina)

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan