Toch nog intens genieten van je eigen man op toneel!

Alexandra moest en zou bij de voorstelling van het toneelstuk van haar man Champal zijn. Dus toen ze, getroffen door uitzaaiingen, in het ziekenhuis lag en niet meer naar het theater kon, was dat een enorme teleurstelling.

Alexandra is zelf ook actief lid van de toneelvereniging Karakter en heeft meerdere stukken gesouffleerd. Door haar ziekte kon ze bij dit toneelstuk deze taak niet meer op zich nemen. 

Alex werd woensdag 4 november 40. Als speciaal cadeau voor haar verjaardag hebben haar collega’s met de hulp van Stichting Albulancewens haar wens in vervulling kunnen laten gaan. Ze kon zaterdag 7 november toch naar de premièrevoorstelling van haar man! 

Om zeven uur ‘s avonds werd ze met de ambulance uit het ziekenhuis opgehaald en reed ze naar het mooie theater de Speeldoos in Baarn. Daar had de Speeldoos speciaal voor Alexandra, haar vrienden en familie de kleine foyer afgesloten zodat er gelegenheid was voor een kop koffie en een praatje.

De voorstelling begon en ze heeft intens genoten! Elke keer als Champal het podium op kwam verscheen er een glimlach op haar gezicht en maakte ze foto’s met haar mobiel. Wat was ze trots op haar man, die de sterren van de hemel speelde! Na de voorstelling kwamen alle acteurs haar begroeten in de kleine foyer en heeft ze gezellig met iedereen gebabbeld. 

Deze avond was kippenvel!

 

We zijn de stichting ontzettend dankbaar dat  zij deze bijzondere wens uit konden laten komen! Jullie zijn geweldig!!!! 

Veel liefs,

Alle collega’s, vrienden & familie van Alexandra, Champal & Thom. 

                                                  ______________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan