Nog een keer vis eten

Lieve mensen van de stichting Ambulance Wens,
 
Wij willen jullie bedanken voor een geweldige dag naar Scheveningen. Mijn man Cor had de wens nog een keer vis te eten bij Simonis in Scheveningen.
Op vrijdag 2 oktober stond de ambulance om 10.30 voor het verpleeghuis Polderburen, waar Cor sinds juni woont. Door zijn progressieve ziekte wordt hij ‘s nachts beademd en kan hij niet meer thuis wonen. Hans en Fred hebben ons een geweldige dag gegeven. Om 11.00 reden we weg uit Almere en zonder file kwamen we om 12.00 aan in Scheveningen. Simonis is eigenlijk een oude vishal die verbouwd is in een viswinkel en eetgelegenheid. Heel gezellig ingericht met veel atributen van de vissersschepen.

We werden hartelijk ontvangen door een van de medewerkers en kregen een leuke plek in achterin het restaurant zodat Cor vanaf de brancard alles kon overzien. Hij wilde graag verschillende soorten vis en kreeg een geweldige schotel met inktvisringen, gebakken mosselen en kibbeling. Hij zat met een big smile met het bord op schoot te genieten. Bij vertrek mocht er niet betaald worden, we kregen alles aangeboden door de fa. Simonis. Geweldig was dat!

Om 14.00 zijn we met de ambulance de boulevard opgereden en aan het begin van de pier gestopt. Op het eind van het overdekte gedeelte zijn we nog even naar buiten gegaan waar de toren staat. Cor lag lekker onder het dikke dekbed te genieten van de wind en de zee. Daarna weer terug naar het overdekte gedeelte van de pier. Gelukkig bleef het droog en zijn we een stukje over de boulevard gelopen en hebben de mannen Cor voor de trappen van het Kurhaus neergezet zodat hij de boulevard en de zee kon overzien. Om 15.30 uur zijn we weer op weg gegaan naar Almere en ondanks de file waren we rond 17.00 terug in Almere.
 
Het was een fantastische dag, die we nooit zullen vegeten.
 
Wij vinden jullie enorme kanjers en wensen jullie nog veel succes met alle nog te vervullen wensen!!!
 
Liefs, Cor en Joke Detz uit Almere
                              _____________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan