Ballon tocht

Mijn Opa is terminaal ziek en had als laatste wens nog eens een ballonvaart te maken.

 
Bleek dat hij al jaren een ballonvaart wilde maken met zijn kleindochter. Zonder zijn weten zijn we gaan informeren bij de doktor of het, gezien zij fysieke gesteldheid, mogelijk was.
 
Na wat gesprekken heeft de doktor akkoord gegeven, daarna is alles in werk gesteld.
Op zaterdag 25 juli was het dan zo ver mijn opa werd om 18.00 opgehaald door een schitterende ambulance van Stichting Ambulance Wens. Toen met zijn allen naar Baarn waar wij vanuit de achtertuin van kasteel De Hooge Vuursche zouden gaan opstijgen.
Daar om 19.30 aangekomen werden er 2 ballonnen klaargemaakt voor vertrek, zelfs dat was al een spectakel op zich, om te zien hoe deze ballonnen van een ”klein” pakketje omgetoverd werden in een gigantische ballon.

Eindelijk de ballon was gevuld, we hebben voorzichtig mijn opa in de mand getild en toen iedereen aan boort was hebben we een schitterende vaart gemaakt boven Amersfoort. We hebben 18 kilometer ver gevaren in ongeveer een uur en een kwartier. We zijn zelfs op een hoogte van 1 kilometer geweest en omdat het zo’n fantastisch weer was konden we helemaal in de verte de Noordzee zien.

Het was een fantastische beleving en mijn opa heeft genoten van de hele reis. Wij willen dan ook Stichting Ambulance Wens heel erg danken voor hun medewerking en dat zij dit op zo’n korte termijn hebben kunnen regelen. Daarnaast willen wij de 2 begeleiders hartelijk danken dat zij hun vrije tijd opofferen om iemand zijn wens in vervulling te laten gaan. En voor hun goede zorgen gedurende de hele avond!

 
Nogmaals dank en ga door met deze mooie stichting!!!
 
Met vriendelijke groet,
 
De gehele familie Van Stroe

                                                   ____________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan