Rotterdamse Haven

Beste Kees,

 

Neemt u mij niet kwalijk dat ik zo laat reageer maar helaas is mijn dierbare man op 26 juni overleden, elf dagen na ons dagje uit in de Rotterdamse haven.

Hier had hij zo naar uitgekeken. Het werd een onvergetelijke dag mede dankzij de twee lieve ambulance broeders die ons, mijn man en ik, onze dochter en onze kersverse kleindochter van vier weken oud, naar Rotterdam brachten.

Vroeger, voordat mijn man in het onderwijs begon, heeft hij gevaren, vooral naar Noord en Zuid Amerika. Altijd begon de lange zeereis vanuit Rotterdam. Het was daarom zijn grootste wens om nog een keer de haven goed te bekijken.

 

De twee broeders vonden het geen probleem dat onze kleindochter meeging. Wij waren hartelijk ontvangen op de Spido boot en onder het genot van een kopje koffie  hebben we kunnen genieten van de bedrijvigheid van de haven. Michel had zijn verrekijker meegenomen om alles van dichtbij te kunnen bekijken. 

Daarna zijn we met zijn allen naar Hotel New York gegaan om te lunchen. Michel vond het zo leuk. Hij mocht blijven liggen en toch hoefde hij niets te missen want na de lunch hebben onze twee broeders met Michel op brancard, een rondleiding gemaakt van het gebouw.

Op de terugweg naar Den Haag hebben we een stop gemaakt in Hoek van Holland, een andere lievelingsplek van Michel. De zon scheen volop en heeft Michel iedereen getrakteerd op een haring. Hij had nooit zoveel gegeten! Wij, mijn dochter Emma en ik  hebben genoten van het zien van het grote glimlach op het gezicht van Michel.

 

Ook al was het verwacht, was het toch, voor ons een drama toen Michel overleed aan longkanker. Hij heeft zoveel geleden. Daarom is het voor ons een troost dat wij toch een wens voor Michel in vervulling hebben gebracht, dankzij de Stichting Ambulance wens. Die dag blijft voor ons een mooie herinnering.

Wij willen u nog hartelijke bedanken hiervoor.

 

Met vriendelijke groet,

 

Eileen en Emma van der Wilt

                                     ________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan