Spontane verassing

18 juli 2009

Na een weekje varen weer terug naar Haaksbergen. 

Wat hadden we een fantastische week op de Zonnebloemboot. Na tien dagen ziekenhuis en een verhuizing naar verpleeghuis `Het Wiedenbroek´ in Haaksbergen was het heerlijk ontspannen. Dankzij ambulancewens hadden we vervoer heen en terug naar de boot in Arnhem. 

Toen we op zaterdagochtend terugkwamen in Arnhem stonden een ontspannen Ruben en Mariet op ons te wachten met de ambulance. Zij hadden geen haast en we konden in alle rust afscheid nemen van de mensen die we tijdens de week hebben leren kennen. Vervolgens vertelde Mariet ons dat zij pas eind van de middag een andere wens op het programma hadden staan, dus als we nog een wens hadden… Dat lieten we ons geen twee keer zeggen, dus op naar Brabant! Daar wonen namelijk de kinderen van Marcel bij hun moeder. 

Wat een spontane verassing en wat waren zij blij om Marcel te zien. En natuurlijk was het heel spannend voor de kinderen om een stukje mee te rijden in de ambulance. De foto’s spreken voor zich! 

Stichting Ambulancewens, en in het bijzonder Kees Veldboer, Ruben en Mariet, en de mannen die ons naar Arnhem hebben gebracht (helaas weten we jullie namen niet meer), bedankt voor jullie hulp, steun en betrokkenheid! 

Met hartelijke groeten van Marcel en Ina.

                                           _____________________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan