Motor Fan

Hallo Kees

 

Nou het dagje weg van me stiefvader was helemaal geweldig het was een emotionele dag voor ons maar ziels gelukkig dat we dit hebben mee gemaakt.

 

Mijn vader is een echte motorfanaat dus heb ik de Stichting Ambulance Wens gebeld en die regelde een dagje naar België naar het oldtimermotor museum.

Er konden 2 mensen mee in de ambulance dus de zuster die hem regelmatig komt wassen (Marloeska) en ik gingen mee,ook reden er nog 4 kleinkinderen van hem mee in hun eigen auto.

Broeder Hans en zuster Suzanne waren lekker op tijd zodat ze me vader rustig op de brancard konden helpen.

 

Wij naar beneden wat mijn vader niet wist was dat ik de halve familie had gebeld en een persfotograaf van onze lokale krant om hem uit te zwaaien dus met grote ogen kwam hij beneden aan.

Eerst met z’n alle op de foto voor de krant en toen de ambulance in,me vader lag heel comfortabel en vond het heel spannend.

Eenmaal in België aangekomen dronken we eerst even koffie met (eigen gemaakte ) cake.

We werden door een meneer ontvangen van het museum,hij vertelde alles van die motoren maar me vader kennende wist hij die meneer ook het een en ander te vertellen wat die meneer nog niet wist.

 

Me vader keek zijn ogen uit ik heb hem nog nooit zo zien glimmen,we zijn twee en een half uur bezig geweest en Hans en Suzanne hebben me vader echt rustig en goed alles laten zien.

Toen we weer naar huis reden was hij best moe Hans en Suzanne hebben hem in de stoel gezet en daar zat hij met een brede lach op zijn gezicht.

Wie er ook maar die week kwam vertelde hij het in geuren en kleuren zelfs tegen zijn dokter en de andere zusters die komen een moment om nooit meer te vergeten.

 

Lieve mensen hartstikke bedankt voor deze onbezorgde en onvergetelijke dag dat zeg ik uit de grond van me hart dank jullie wel dikke kus en applaus voor jullie allemaal dank je nogmaals.

                                             ________________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan