Eerste Belgische Wens

Hallo Ineke & Kees,
 
Jullie hebben bewezen dat dromen GEEN bedrog zijn en dat een levensdroom uit kan komen.
 
Mijn nicht Danny Vanaudenhove is geboren op 15 april 1959 en is sinds haar 9de jaar met hart en ziel fan van Leonard Cohen. 
Sedertdien beluisterd ze dagelijks zijn muziek, vertaalde al zijn liedjes naar het nederlands en las bijna al zijn boeken en na al die jaren is dat nog niet verandert.
Toen ze trouwde met Eric was haar grootste droom één keer in haar leven samen met haar echtgenoot een concert van Cohen bij te wonen. 
Maar dat was haar tot nu toe niet gegund.  Eerst huis gebouwd, dus alle centjes in bakstenen gestoken. Dan 2 pracht zonen gekregen, en na haar tweede bevalling sloeg het noodlot toe. Danny werd ziek, ze heeft fybromalgie en cvs. De dagelijkse aanwezigheid van Leonard Cohen via zijn CD’s en DVD’s zijn een ware therapie om haar aandoeningen te trotseren. Toen ik hoorde dat Leonard Cohen zijn laatste concert hier in België gaf op 4 juli heb ik geen seconde getwijfeld en schreef haar in voor het

TV-programma “HART VOOR MEKAAR” en inderdaad we werden geselecteerd, haar grootste droom zou eindelijk in vervulling gaan.  Maar ook dat was haar niet gegund 2 dagen voor het concert kreeg ik van de makkers van het TV-programma te horen dat alles werd afgeblazen omdat het management van Leonard Cohen geen toestemming gaf voor en meet & greet of om eventjes te filmen tijdens zijn concert.

Daar ging haar droom, maar ik bleef niet bij de pakken zitten er was tog nog een sprankeltje hoop want we hadden 2 tickets voor het concert, er moest dus enkel nog voor een ziekenwagen worden gezorgd om Danny naar het sportpaleis in Antwerpen te brengen. En toen ging er een belletje rinkelen, ik had een tijdje geleden van de zus van Danny een e-mailtje gekregen met de verhalen over jullie Stichting en dus heb ik dat e-mailtje vlug even opgezocht en zo belde ik met Kees en deed mijn verhaal, ik zou terug worden gebeld en effectief 2u later nam Kees contact met me op om te bevestigen dat alles in orde was en dat de SAW het ziekenvervoer voor Danny & haar echtgenoot Eric die bewuste zaterdag zouden verzorgen. 

Om 17u stipt werd Danny & Eric door Ineke & Kees van de stichting opgehaald met de ziekenwagen, eens ter plaatse werden ze door hen begeleid het hele concert door en Danny beleefde de dag van haar leven, rond 00u15 werden ze veilig thuisgebracht. 
En om het met de woorden van Danny te zeggen : “Ineke & Kees schatten van mensen, ze bezorgden mij, op mijn trouwdag na, de mooiste dag uit mijn leven.”
 
1000x dank vanuit Galmaarden – België
 
Indien jullie nog eens afzakken naar ons landje zijn jullie steeds van harte welkom en als we ooit eens iets voor jullie stichting kunnen betekenen laat het ons gerust horen.
 
Groetjes
Nancy
                                                          ____________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan