Wout

Beste vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens,

 

Wij zijn jullie erg dankbaar voor de mooie dag, die jullie Wout hebben bezorgd met het bezoek aan Beeld & Geluid Experience in Hilversum.

Wout heeft zo genoten van die 26e februari dat hij nog weken naderhand erover heeft vertelt. Hij wilde eigenlijk nòg wel een keer, want het was voor hem een onvergetelijke dag.

Hij was in het begin erg gespannen (want: onbekend, hoe zal het gaan? Als de pijn maar draaglijk is?). Hij maakte zich zorgen of de reis op een brancard niet te pijnlijk zou zijn, maar de vrijwilligers van Ambulancewens waren begripvol en hielden uitstekend rekening met de wensen en beperkingen van Wout. Tijdens de rit naar Hilversum werd hij rustiger en kon hij genieten van de reis.  

Bij aankomst in Hilversum was er een ontvangstcomité en kregen we een VIP behandeling. De medewerkers van Beeld & Geluid Experience hebben het Wout erg naar de zin gemaakt. Wout wist, ook tot onze verrassing, erg veel van de ins en outs van televisie en dat liet hij ook blijken. We zijn ook rondgeleid in de kelder van het gebouw waar het archief is gehuisvest. Dit gedeelte is voor publiek gesloten.

Na een zeer uitgebreide rondgang en uitleg zei Wout om ca 16:00 uur: Heb ik alles al gezien? (We waren om 11:15 uur binnen gekomen!). Zijn enthousiasme kende die dag geen grenzen!

De terugreis naar Amstelveen verliep zonder problemen en Wout was zo bij thuiskomst nog niet echt moe. Dus hebben we samen nog even nagepraat over deze geweldige dag.

In de bijlage vindt u nog een serie foto’s met Wout van het bezoek.

 

Wout is op 11 mei j.l. rustig ingeslapen.

 

Met vriendelijke groet en nogmaals heel hartelijk bedankt,

Jacques Meerbeek

                                    _________________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan