Hele grote wens

Lieve mensen van Stichting Ambulance Wens,

 

Op 16 mei 2009 hebben jullie een hele grote wens van mijn moeder Elly Eijgelsheim uit laten komen. Op vrijdag 8 mei had mijn broertje Ron de sleutel van zijn nieuwe appartement gekregen. Mijn moeder had er heel erg naar uit gekeken om dat te zien. Helaas was haar toestand plotseling snel achteruit gegaan, waardoor het niet meer mogelijk was om daar in de rolstoel in de auto naar toe te gaan. Vrienden van mijn ouders (Erna en Richard Westbroek) hebben toen de wens bij jullie ingediend dat ze toch nog het huis kon zien. We kregen het bericht dat ze op zaterdag 16 mei opgehaald zou worden. Dat werd een week van heel hard doorwerken (muren verven, laminaat leggen, keuken plaatsen, kast inbouwen en alles inrichten), maar het is gelukt om alles op tijd af te krijgen.

In tussentijd werd ze helaas weer opgenomen in het ziekenhuis om te kijken wat ze aan pijnbestrijding konden doen. Voor de wens was dit gelukkig geen enkel probleem, ze is gewoon daar opgehaald.

Het ambulancebed paste net in de lift en kon zo het huis binnen worden gereden. Niet alle kamers waren geschikt om in te rijden, maar d.m.v. een grote spiegel heeft ze toch alles goed kunnen zien. Je kon ook echt aan haar zijn dat ze er van genoot, net als wij allemaal trouwens! We hadden ook nog Brownies gebakken, omdat ze dat zo lekker vindt.

De twee vrijwilligers die mee waren die dag waren ook geweldig. Ze hebben er voor gezorgd dat mijn moeder een onvergetelijke dag heeft gekregen.

Na een tijdje wilde ze weg en vroeg Dick waar ze nu heen wilde. Mocht ze nog ergens heen?

Daar had ze helemaal niet op gerekend! Mijn vader en moeder zijn toen naar de Maasvlakte geweest om boten te kijken. Daarna zijn ze nog naar Vlaardingen gegaan naar de verjaardag van mijn achternichtje. Ze hebben samen appeltaart gegeten in de ambulance en hebben daarna een rondje gereden om een ijsje te halen en een broodje kroket.

Na een lange dag kwam ze moe maar zeer voldaan weer in het ziekenhuis aan. Lieve mensen, heel erg bedankt voor deze geweldige dag in deze nare periode!

 

Kimberly Eijgelsheim.

                                         ____________________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan