Onvergetelijke dag

Vooral namens mijn vrouw, maar ook namens onze kinderen en mezelf wil ik graag hierbij verslag doen van een onvergetelijke dag!!

Hoe begon het? Een vriend en wat later een verpleegkundige brachten SAW onder onze aandacht. Mijn ongeneeslijk zieke vrouw wilde heel graag nog wel heel een aantal plekjes in Rotterdam zien en we hebben haar via de site van SAW opgegeven.
Tot onze grote verrassing kon haar wens heel snel vervuld worden. Op woensdag 29 april stipt om 9 uur smorgens stonden chauffeur Dirk en verpleegkundige Fred voor de deur.
We reden eerst naar de Crooswijkse Kade in Rotterdam noord alwaar mijn vrouw op de brancard werd uitgeladen en ze even verderop op precies de plek werd neergezet waar ze bijna 53 jaar geleden werd geboren.( zie foto ). Omdat Dirk er vroeger als ex politieman jaren had gewerkt en Fred ook zijn roots had in Rotterdam werden talloze herinneringen opgehaald.

Na een tijdje werd de tocht vervolgd naar het Kralingse Bos waar ze op een mooie locatie aan het strandje kon genieten van het prachtige uitzicht en het schitterende weer.

Vervolgens reden we naar de Leuvehaven in Rotterdam waar de ambulance pal naast de Spido werd geparkeerd. De brancard werd het schip opgereden en via 2 liften en dankzij de hulp van het Spido personeel lag ze even later op het zonnedek van het schip en voeren we een dik uur rond in de Rotterdamse haven.

Toen we hierna weer op de kade stonden en mijn vrouw ook nog graag het strand en de zee even wilde zien – ruiken en horen besloten we om naar het strand aan de Maasvlakte te rijden.
Ook hier scheen de zon volop en hebben we plm drie kwartier genoten van het uitzicht.
Op weg naar huis was er nog tijd over en  werd de ambulance aan de rivier in Papendrecht geparkeerd waarna we langs de rivier hebben gewandeld. Bij het restaurant Wielaerts hebben we tenslotte op een zonovergoten terras we nog gegeten en gedronken. Om even voor 17.00 waren we weer thuis en nog helemaal vol van alle indrukken.

Woorden schieten echt veel te kort om onze waardering voor de stichting uit te spreken .Langs deze weg willen we de SAW nogmaals heel hartelijk bedanken voor de werkelijk schitterende dag die vooral mijn vrouw nog heeft mogen beleven. Ook met dank aan Dirk en Fred die er mee aan geholpen hebben deze dag zo onvergetelijk te maken. Deze stichting heeft voor ons bewezen dat zij voor heel veel mensen nog zo ontzettend veel kunnen betekenen.                  HULDE!!

Familie van den Biggelaar te Papendrecht

                                     _______________________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan