Musical Tarzan

Lieve allemaal,
Na slechts 1,5 week na het verlossende telefoontje was het dan zover op zondag 19 april. Mijn moeders grootste wens kwam uit.
Ze mocht met Ambulancewens een bezoekje brengen aan de musical Tarzan in het Circustheater in Scheveningen.
Omdat mijn moeder, Wilma, in Huizen (bij Hilversum) woont en ik vlakbij Scheveningen, besloten we dat ik er rechtstreeks heen zou rijden en daar op mijn moeder zou wachten.
Mijn moeder wist echter niet dat ik niet alleen stond te wachten, maar dat ook mijn oom en tante (haar broer en zus) die ze al lang niet gezien had, ook mee zouden gaan naar de musical.
Het werd nog wat krap, de show begon om 2 uur, en om kwart voor 2 was er nog geen ambulance. Gelukkig kwam ze dan om 5 voor 2 eindelijk aangereden.
De ambulancedeuren gingen open en het was echt mijn moeder die er in lag. Na de verrassing van de aanwezigheid van mijn oom en tante kon de dag beginnen!

Snel gingen we naar binnen en werd ze met behulp van Hans en Mirella (de 2 geweldige vrijwilligers die mee waren) en het aardige personeel van het Circustheater geinstalleerd in de zaal. Ik zat met mijn oom en tante op de 1e rij en kon vanaf daar precies mijn moeders gezicht in de gaten houden.
Ik kan vertellen dat ze van het begin tot het eind genoten heeft van iedere scene, ieder stukje muziek en alles wat er om haar heen gebeurde. Ze had contact met de apen die opkwamen en zelfs Jane (Bente vd Brand) zwaaide naar haar!
Het was bijna ongelofelijk, eindelijk kon het, eindelijk was ze daar in de zaal, eindelijk kon ze genieten van deze mooie musical!

Helaas ging het snel voorbij en was het aan het einde van de show alweer gaan om terug naar Huizen te gaan met de ambulance. Er werden hier en daar nog even wat foto’s gemaakt (zo iets mag natuurlijk nooit vergeten worden) en toen hebben we haar uitgezwaaid en ging ze weer de ambulance in.
In de veronderstelling dat ze rechtstreeks terug naar Huizen zouden gaan, reed ik zelf ook terug naar huis. Zondagavond hoorde ik echter dat Hans en Mirella haar ook nog meegenomen hadden de Boulevard van Scheveningen op en dat ze zelfs een heerlijk broodje bij de Mac Donalds gegeten hebben!
Dit maakte de dag natuurlijk helemaal compleet.

Het was een hele tour voor mijn moeder, maar het was absoluut de moeite waard. Dankzij Stichting Ambulancewens had ik eindelijk weer een dag buitenshuis samen met mijn moeder! Iets waarvan ik me de laatste keer niet kan herrineren.
 
Wij bedanken Stichting Ambulancewens, Wij bedanken Hans en Mirella, Wij bedanken het Circustheater en hun personeel.
Het is niet voor te stellen hoe dankbaar we jullie zijn voor deze geweldige, onvergetelijke, mooie dag
Jullie zijn toppers!
 
Groetjes Leonie van Dijk en mijn moeder Wilma de Waal
                                          _____________________________
 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan