Naar het Aviodrome

Het kon natuurlijk niet anders, maar we hebben echt genoten gisteren! Met het motto; Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, zijn we gisteren met 21 man/kinderen naar het Aviodrome gereden. Iets over negen uur stond de ambulance op de stoep met chauffeur Jaap en broeder Jan. Mijn jongens Stijn (8 jaar) en Job (5 jaar) vonden het natuurlijk prachtig, ze mochten in de ambulance meerijden en toen we de straat uitreden gingen zelfs de sirenes en zwaailichten aan! Na een koffiebreak kwamen we rond half twaalf bij het Aviodrome en daar stond onze gids al te wachten!


Met de ambulance reden we door naar de Jumbo Boeing 747 voor een foto van de ambulance bij het vliegtuig. En daarna begon de rondleiding. Onze gids vertelde van alles over de geschiedenis van de luchtvaart en op die manier kwamen we allemaal veel meer te weten. Voor alle kids die we bij ons hadden was dit natuurlijk helemaal super, maar ook de grote mensen vonden het interessant. Het hoogtepunt was natuurlijk in die grote 747 en toen ik samen met de jongens in de cockpit mocht was het feest compleet. De kids zijn daarna nog in de vluchtsimulator gegaan en tegen vieren namen we afscheid van Piet en zijn Aviodrome. Op naar de Mac! Voor de 2e keer in een week stond het personeel van de Mac Donalds bij Hendrik Ido Ambacht perplex toen er een ambulance aan kwam rijden. Niet met gillende sirenes dit keer, maar nu kwam er doodleuk een brancard naar binnen met een man of 13 in z’n kielzog….
Na de patat, hamburgers en kipnuggets gingen we terug richting de Hoekse Waard waar zoals beloofd het laatste stukje opnieuw de sirenes en zwaailichten aan mochten. Wat een feest!!

Terugkijkend hebben de jongens en ik een geweldige dag gehad. Natuurlijk is de aanleiding afschuwelijk, maar zeker voor Stijn en Job was het geweldig dat iedereen er bij was, mee heeft genoten en zo heeft kunnen meewerken aan een prachtige dag vol herinneringen!

             

We willen de Stichting Ambulance Wens en natuurlijk Jan en Jaap heel erg bedanken voor deze geweldige dag!


Mirjam, Stijn en Job

                                             _____________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan