Nog een keer naar judo!

Trudy is al jaren vrijwilliger bij de vereniging Judo Groningen. Zij verzorgde er tot voor kort bijna dagelijks de koffie en thee.

Alweer een tijd geleden werd er bij Trudy darmkanker geconstateerd. Tussen de chemokuren door bleef ze fanatiek haar werkzaamheden bij judo vervullen. Sinds enkele weken gaat het erg slecht met Trudy. Ze verblijft in een gasthuis waar ze vrijwel alleen nog maar in bed ligt.

Onlangs zochten we haar op met een hele stapel kaarten van judoka’s en ouders. Trudy vond dit zo fantastisch en uitte de wens nog één keer naar haar geliefde club te kunnen.

Op dinsdag 17 maart is dit mogelijk gemaakt door de Stichting Ambulance Wens. Twee fantastische vrijwilligers hebben Trudy opgehaald.

Het was nog even spannend of ze mee mocht maar rond een uur of 17.00 konden we vertrekken. Trudy had er zin in!

Bij judo aangekomen bleken er ontzettend veel mensen te zijn gekomen, trainers (waaronder Trudy’s zoon Arno), judoka’s en ouders. Toen de medewerkers van Stichting Ambulance Wens Trudy binnenreden was het helemaal stil. Een moment later volgde er een luid applaus, een heel bijzonder moment. Bijna drie kwartier heeft Trudy kunnen genieten van het judo en heeft ze met veel mensen nog een woordje gewisseld. Moe maar voldaan zetten we de terugreis in. Trudy heeft genoten!

Wij willen de medewerkers van Stichting Ambulance Wens hartelijk danken voor hun medewerking en liefdevolle verzorging van Trudy. We hebben dit met zijn allen als zeer bijzonder ervaren.

                                         __________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan