Herman van Veen

Op 12 maart stonden Flora en Patrick om 19.00 uur op de stoep om Dija en mij op te halen om naar Herman van Veen te gaan.We gingen naar het nieuwe Luxor.  Dija is al 3 weken niet meer buiten geweest. Door aanhoudende misselijkheid en weinig eten heeft ze steeds minder energie en kan Dija niet veel meer. Door de tip van een vriendin over het bestaan van Stichting Ambulance Wens konden wij het gereserveerde uitstapje toch realiseren. Heel fijn! We hebben de voorstelling “Aan alles komt een begin” kunnen bijwonen met Herman van Veen z’n 3 mede muzikanten. Wij hebben veel plezier beleefd aan het uitje. De chauffeur Patrick en de verpleegster Flora begeleiden ons, zij stonden geheel ten dienste van Dija: “Het is jouw avond”. De voorstelling was leuk met Herman z’n woorden- en muzikale spel.

 

Patrick heeft in de pauze nog een extra toegift voor Dija gevraagd aan Herman van Veen: een ontmoeting tussen Dija en hem na de voorstelling. Dit was nog een bijzonder moment. Zo waren we pas tegen twaalven pas thuis. 

Wij hebben zo een fijne plezierige avond gehad met een bijzonder voorstelling, gesprek en een hartelijke deskundige begeleiding.

BEDANKT! 

Dija en Henk

                                          ________________________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan