Spannende dag

Het zou een spannende dag worden, ik mocht namelijk dankzij de Stichting Ambulance Wens naar de musical Dirty dancing. Een vriendin van mijn moeder had dat geregeld voor ons.

Rond 11.15 kwam de ambulance voorgereden, de twee  bestuurders waren Kees en Roy, deze mannen waren super aardig.

Ze kregen eerst een bakje koffie en we hebben gezellig wat gepraat. Even alles vergeten, gewoon een dag niet ziek zijn, helemaal geweldig dus.

Net voor 12 uur werd ik in de ambulance op een bed gelegd. Er was eigenlijk plek voor twee personen, maar we hebben er zelf nog een plekje bij gemaakt door een kussen tussen de twee stoelen te leggen. Zo konden mijn vader, moeder en mijn broer allemaal mee. Dat was ook veel gezelliger. Mijn vader heeft op het kussen gezeten,als militair zijnde is hij wel wat gewend. Ik had uiteraard de beste plek, want ik kon lekker liggen.

 

Rond 13.15 kwamen we aan in het Beatrix theater in Utrecht. We mochten in een ruimte gaan zitten, een soort VIP kamer. We kregen allemaal drinken aangeboden.

De vriendin van mijn moeder, die alles had geregeld, kwam er ook bij zitten met haar vriend en dochter.

Om 13.45  werd ik de zaal ingereden. Wij mochten als eerste naar binnen, zo kon op mijn gemakje helemaal goed gaan liggen, zodat ik de show goed kon zien.

We  hadden een hele goede plek, in het midden van de zaal. Ik had perfect uitzicht en kon lekker op mijn zij liggen, voor mij de meest comfortabele houding.

 

In de pauze gingen we weer met zijn allen naar de VIP kamer. Daar kregen we drinken, snacks en kaas en worst. Helaas was de pauze maar een kwartiertje, want we hadden best meer snacks gelust.

 

De voorstelling was echt geweldig, eigenlijk was hij veel te kort. Van mij had het nog best even door mogen gaan. Het allerbelangrijkste is dat ik echt heel erg heb genoten. Er zaten ook heel grappige stukken in en er werd prachtig gezongen en gedanst!

Na de voorstelling stond me nog een leuke verassing te wachten. Ik mocht de twee hoofdrolspelers ontmoeten, Baby en Johnny. Ik vond die Johnny van dichtbij wel erg leuk.

We hebben hele leuke foto’s gemaakt en samen gezellig gekletst. Ze namen echt de tijd voor me, dat was super fijn.

De middag is voorbij gevlogen. Moe maar zeer voldaan waren we om 19.00 weer thuis.

Ik zal nog lang na genieten van deze heerlijke zondagmiddag!

 

Voor Kees en Roy,

 

Ik wil jullie, Kees en Roy bedanken voor de onwijs super geweldige dag! Door deze dag heb ik weer wat krachten en energie gekregen om  door te gaan.

Ik vind het echt geweldig dat jullie dit voor de mensen doen, die ziek zijn.

Het is zo heerlijk om even alles te vergeten, gewoon een dagje niet ziek zijn.

Ik heb daar super veel respect voor. Ik hoop dat jullie hier nog heel lang meer door kunnen gaan, zodat jullie nog meer mensen blij kunnen maken, door ze een leuke dag te bezorgen.

Nogmaals super bedankt, voor deze heerlijke dag. Ik weet gewoon niet hoe ik jullie moet bedanken,ik heb me lang niet zo goed en gelukkig gevoeld als zondag, omdat ik er eindelijk na een hele lange tijd weer helemaal uit was.

Heel veel succes nog met alles wat jullie gaan doen voor de stichting ambulance wens!

Bij ons thuis staat er een donatie pot, voor alle visite die komt. We gaan proberen heel veel geld voor jullie op te halen!

 

Heel veel liefs van Jeniffer

                                                   _______________________________

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan