De wens van mijn vader

De wens van mijn vader, om nog eenmaal terug te keren naar de plek waar zijn moeder is verstrooid is op deze prachtige dag in vervulling gegaan.

Op deze zelfde plek, wil ook mijn vader na zijn overlijden graag worden verstrooid.

Het was daarom ook een emotionele maar ook plezierige beleving om daar naar toe te gaan.

 

Rond 11.30 uur zou de speciale ambulance van Stichting Ambulance Wens voor de deur staan bij het verpleeghuis in Hoogeveen. Het werd toch wat later, omdat het adres niet geheel klopte.

Maar, door over en weer te bellen, kwam alles toch nog tot een goed begin.

 

Aangekomen in Assen was het nog een flink stukje werk om de brancard door het wat natte gras te sturen, het was ook niet bepaald een gazonnetje dat vlak was.

Toch, met een man kracht meer, op de plek bij de grote eik gekomen, de plek die hem het meest dierbaarst is.


Na wat mooie foto’s genomen te hebben en een goed gesprek tussen zoon/dochter en vader, weer terug gereisd richting Hoogeveen. Maar, omdat er nog wel wat tijd over was, zijn we op de terug weg bij zijn zwager langs geweest die een eigen snackbar bezit in Hoogeveen.

Daar, met brancard in de snackbar, heerlijk genoten van een broodje kroket dat voor de stichting gratis, op die dag werd gegeven. Het smaakte trouwens ook erg goed!

 

Deze wens werd mogelijk gemaakt door Stichting Ambulance Wens, die wij ontzettend willen bedanken voor de gastvrijheid, professionaliteit en hun vrijwilligheid.

 

Petje af!

 

Vriendelijke groeten,

Rolf Mensing

Rianne Mensing

Harrie Mensing

                                            ________________________________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan