Onze laatste vakantiereis

Eind vorig jaar heeft mijn dochter een huisje in Frankrijk gekocht. Ik wilde het dolgraag zien, maar door mijn ziekte was het niet meer mogelijk om er heen te gaan. De tumoren hebben mijn zitbotten aangetast en ik kan niet lang achtereen blijven zitten, dus ook geen lange autoreizen meer maken.
 

Pas geleden las mijn dochter een klein artikeltje over de Stichting Ambulance Wens in het blad Happinez. Dat was misschien de oplossing! Meteen contact gezocht met Kees Veldboer. Die stond direct met zijn mensen voor ons klaar. Ik moest eerst nog een ziekenhuisbehandeling ondergaan en 6 weken wachten om te zien of er geen complicaties zouden zijn. Maar alleen al het vooruitzicht van die reis was een oppepper.

Begin juli kwam het akkoord van de dokter en op 18 juli was het zover. We hebben nog een paar weken lang heel erg getwijfeld of we het wel aan zouden kunnen, maar we wilden perse het huisje zien. De reis op zich was zoals we al hadden verwacht heel zwaar, maar de zorg van jullie mensen was super. Ze hebben echt alles gedaan om het ons zo comfortabel mogelijk te maken. Het heeft ons geestelijk heel goed gedaan om deze reis te kunnen maken.
 

Onze reis ging – langs de graanvelden van Noord-Frankrijk en de meest noordelijke zonnebloemvelden van het land – naar een dorpje net onder Auxerre, aan de rivier de Yonne. Een schitterende streek. En na weken ongezellig weer in Nederland, konden we eindelijk de zon weer eens voelen en even lekker buiten zitten.

Natuurlijk hebben we het huisje van onze dochter bekeken. Helemaal gestript, want de verbouwing is nog maar net begonnen. Maar we hebben ook kunnen zien dat het straks prachtig gaat worden, want er is echt wat moois van te maken.
 

Hoewel het lichamelijk heel erg zwaar was zijn we dolblij dat we deze reis hebben kunnen maken. Bovendien was het de laatste vakantie die ik samen met mijn vrouw mocht hebben. Heel hartelijk bedankt! We wensen jullie veel succes met de Ambulancewens en hopen dat jullie nog veel mensen kunnen helpen.

 

Christ en Riet Prinsen

                                        _____________________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan