Echt een geweldige dag

Woensdag 11 juni 2008

 

Beste Stichting Ambulance Wens,

 

Jullie hebben ons allemaal, en met name mijn oom, echt een geweldige dag bezorgd!!!

Mijn oom, Herman is 68 jaar en heeft MS. Deze ongeneeslijke ziekte heeft al veel aangericht, waardoor hij niet meer zelfstandig mobiel is. De wens van mijn oom was om nog een keer zijn vakantiehuisje in Ouddorp (Zeeland) te zien. Hij was hier in 3 tot 4 jaar niet meer geweest.

Vorige week had ik de wens aangemeld, de volgende dag kreeg ik bericht dat de wens de week erop uitgevoerd kon worden. En vandaag was die dag.

Samen met mijn tante en vader gingen we naar het verpleegcentrum waar mijn oom woont. Daar vertelde we Herman dat we vandaag per ambulance naar Ouddorp zouden gaan. Hij wist namelijk nog van niets. Hij reageerde erg enthousiast.

Siem en Bianca kwamen Herman ophalen en ik ging mee in de ambulance.

Het was een geweldige rit. Herman had de hele rit een glimlach op zijn gezicht en wist precies nog de weg naar het huisje.

Daar aangekomen was er een welkomstcomité van allemaal kennissen en vrienden die zij daar hebben opgebouwd. Een super ontvangst met koffie, thee, koekjes en natuurlijk veel foto’s!

Na het bezoek aan het huisje wilde Herman graag een bezoek brengen aan het strand.

We zijn naar Brouwersdam geweest en daarna nog naar het Noordzeestrand. Bij het laatste strand werd de ambulance geparkeerd voor het strand. De deuren gingen open en Herman kon heerlijk genieten van de frisse wind van Ouddorp.
 

Hier hebben we nog met z’n allen een broodjes kroket gegeten.
Voor Herman was dit een vermoeide, maar o zo geweldige dag! En ook wij hebben allemaal erg genoten!
 

Stichting Ambulance Wens en in het speciaal Siem en Bianca, super bedankt voor deze bijzondere dag! Dit vergeten we nooit meer!
 

Liefs Jessica (Herman, Dicky, Joost en alle kennissen en vrienden)

                                          ____________________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan