Bruiloft in Delft

Sinds de tijd dat mijn moeder snel achteruit gaat zijn wij bezig geweest om vervoer voor haar te regelen van Nijmegen, waar zij verblijft, naar Delft om de bruiloft van mijn broer mee te kunnen maken.

Doordat haar gezondheid de laatste weken snel achteruit ging, was het vervoer dat wij hadden geregeld, rolstoelbus, niet meer mogelijk. De enige verantwoorde manier van transport was per brancard. Toen zaten wij dus met de handen in het haar.

Tot het moment waarop Anja (verpleegkundige bij mijn moeder) met het voorstel kwam om haar te vervoeren met een ambulance van Stichting Ambulance Wens. Wij hadden eerlijk gezegd nog nooit gehoord van deze stichting, maar dit was voor mijn moeder en ons als familie de ideale oplossing.

Zo kwam het dus dat op 28 maart j.l. om 10.30 mijn moeder vertrok met de ambulance met Kees als chauffeur en Anja.

De heen reis verliep perfect en om 12.20 arriveerde zij bij het Stadhuis te Delft. Hier werden zij groots onthaald. Mijn moeder werd op een eerste rangsplek geïnstalleerd en nog even opgefrist door Anja. Hierna kon de ceremonie beginnen. Met volle teugen heeft zij genoten.

Hierna was er een kerkdienst in een kapel vlakbij. Mijn moeder werd met de ambulance tot vlakbij de kapel gereden en kreeg ook hier perfecte plaats. Zo kon zij ook haar taak als getuige volledig waarmaken.

Na afloop van de kerkdienst hebben wij allen afscheid van haar genomen en is zij de terugreis naar Nijmegen begonnen.

Om ca. 17.30 uur kwam zij vermoeid maar zeer voldaan weer in Nijmegen aan na een wederom goede reis.

Hiermee is een grote wens van haar alsmede van het bruidspaar en de rest van de familie alsnog in vervulling gegaan dankzij Stichting Ambulance wens.

                                          ________________________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan