Ingrid met Stichting Ambulance Wens naar Clouseau

In mei 2007 hebben we kaartjes besteld voor Clouseau in het Sportpaleis te Antwerpen. Dit concert zou op 15 december plaatsvinden. Maar door de ziekte van Ingrid dachten we dat het onmogelijk zou zijn om naar dit concert toe te gaan. Ingrid is namelijk ongeneeslijk ziek en heeft sinds mei dit jaar vele operaties gehad en haar gezondheid gaat door uitzaaiingen hard achteruit.
 

De assistente van de huisarts heeft ons attent gemaakt op de Stichting Ambulance Wens. Kees en zijn team hebben ervoor gezorgd, dat wij op maandag 10 december 2007 al naar Antwerpen konden. We hebben daar een avond gehad die we, als vriendinnen van Ingrid, nooit zullen vergeten. Ingrid heeft de hele avond gestraald!!!!!!!!! Hieronder ons verslag.

We werden om zeven uur verwacht in het Sportpaleis. Daar werden we ontvangen door het management van Clouseau. We werden van harte welkom geheten en meegenomen naar de gastenkamer. Deze kamer was naast de kleedkamer van Clouseau. Vijf minuutjes later kwamen Koen en Kris van Clouseau binnen. We hebben gezellig met ze gekletst en natuurlijk veel foto’s gemaakt. We kregen allemaal een handtekening en Ingrid kreeg een mooie kalender van Clouseau. De mannen van Clouseau moesten zich om gaan kleden voor het concert en wij werden ondertussen voorzien van drinken en lekkere hapjes. Omdat de brancard niet in de zaal mocht ,bleven we in de gastenkamer. Om het concert toch te kunnen volgen werd er een flatscreen geregeld.

Vlak voor het concert kwamen Koen en Kris ons nog even veel plezier wensen. Ook vroegen ze of we er na het concert nog zouden zijn. Tuurlijk! Ook de mensen rond Clouseau kwamen geregeld even binnen om te vragen of alles naar wens was. We voelden ons echte VIP’s. Ook vonden we het erg bijzonder dat we alles achter de schermen mochten volgen en dat iedereen ontzettend vriendelijk en gezellig was. Niemand deed moeilijk toen wij in de hal stonden met de brancard om Koen en Kris aan te zien komen in de pauze. Echt super allemaal.

In de pauze hebben we weer gezellig met Koen en Kris gesproken. Ingrid kreeg nu een dubbel-cd en dvd met handtekening. Erg gaaf.

De tweede helft van het concert was erg goed. We hebben lekker veel meegezongen.

Toen het concert afgelopen was kwamen Koen en Kris weer langs. Ditmaal om gedag te zeggen. Het was een supergave avond, maar wel vermoeiend. Maar als klap op de vuurpijl was er nog een cadeau voor Ingrid. Ditmaal het shirt dat Koen draagt tijdens het concert. Waaauuwww! Voor iedereen een dikke zoen en toen was het toch echt tijd om weer naar huis te gaan. Het management heeft ons uitgezwaaid.

We hebben echt een onwijs gave en onvergetelijke avond gehad dankzij Kees en Xandra van Stichting Ambulance Wens, Clouseau en alle mensen daar omheen.

 

Linda en Brenda

                                                        ___________________________

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan