Ondernemersgala levert 114.850 euro op voor onder andere Stichting Ambulance Wens

DEN HAAG – Het jaarlijkse Ondernemersgala Den Haag heeft zaterdagavond 114.850 euro opgeleverd voor Stichting Leergeld en de Stichting Ambulancewens. Het gala werd gehouden in het Atrium van het stadhuis. 

Het Ondernemersgala Den Haag bestaat al sinds 2006. Ieder jaar worden één of twee goede doelen gekozen die met de opbrengst van het gala ondersteuning ontvangen voor concrete projecten.

Stichting Leergeld helpt kinderen uit gezinnen die krap bij kas zitten, bijvoorbeeld met schoolspullen, een laptop, een fiets, zwemles, sport, muziekles of een verjaardag pakket. De opbrengst van het Ondernemersgala zal worden gebruikt om een nieuw online jongerenplatform op te zetten met trainingen, masterclasses, tutorials en netwerkbijeenkomsten voor jongeren over diverse geld-gerelateerde onderwerpen.

Nieuwe ambulance

Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt heel belangrijk, maar eigenlijk niet meer mogelijk zijn. Met de donatie van het Ondernemersgala wil de organisatie een nieuwe ambulance aanschaffen.

Bron: Voorburgs Dagblad

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan