Mennens

"Marktleider in hijs- en heftechniek"

"Mennens draagt de stichting een warm hart toe en heeft bewust gekozen voor een wat kleinere stichting"

Mennens is al meer dan 135 jaar marktleider in hijs- en heftechniek en biedt een compleet spectrum aan diensten voor organisaties in de bouw, industrie, logistiek & transport en offshore-sector.

Dankzij onze expertise op het gebied van hijs- en heftechniek werken organisaties veiliger, ergonomischer en efficiënter. Mennens staat bedrijven en organisaties bij met verregaande kennis en doordacht advies over staalkabel, veilig hijsen, heffen en werken op hoogte. Hierdoor is de veiligheid van medewerkers doorlopend geborgd en gaat het benodigde materieel langdurig mee. Mennens is een vriend van Stichting Ambulance Wens.

Mennens draagt de stichting een warm hart toe en heeft bewust gekozen voor een wat kleinere stichting. Voor deze stichtingen is het doorgaans moeilijker om sponsoren te vinden dan voor de grote(re) goede doelen. Om de stichting te ondersteunen en nieuwe mogelijkheden te bieden om iets voor anderen te kunnen blijven betekenen, zullen de medewerkers van Mennens gedurende het jaar diverse activiteiten ondernemen.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan