Pa genoot van alles

Dinsdag 10 september hoopt mijn vader 87 jaar te worden. Sinds kort ligt hij in hospice en we wilde hem graag nog wat aanbieden voor zijn verjaardag. De tiende september was niet meer beschikbaar, maar op een zonovergoten 6de september kon de wens om nog één keer te varen in vervulling gaan. In het verleden werden met regelmaat tochtjes gemaakt met zijn eigen boot en dit jaar zou hij samen met mijn moeder eigenlijk nog een riviercruise maken, hier is het alleen niet meer van gekomen.

Via de Stichting Vaarwens is in samenwerking met de Stichting Ambulance Wens gevraagd om samen met onze vader en onze moeder nog een keer te varen. Het was een onvergetelijke dag.

Om 10.00 uur werden we opgehaald bij het hospice in Bosch en Duin en met de ambulance naar Amsterdam gebracht waar de boot van Vaarwens ligt. Met Peter als chauffeur en Nelleke als verpleegkundige kwamen we om 11.00 uur aan in Amsterdam. Hier werden we opgewacht door Berthie en Wouter van Stichting Vaarwens.

Tijdens de vaartocht werden we goed verzorgd en konden we samen met onze vader en moeder genieten. Pa genoot van alles wat hij zag en vond het heerlijk de wind door zijn haren te voelen.

Rond 16.00 uur waren terug in de haven en begonnen we weer aan de terugreis. Door alle wegafsluiten stond het muurvast in Amsterdam. Op de warme boot was onze vader in slaap gevallen, maar in een heerlijk gekoelde ambulance leek hij weinig last te hebben van de 2,5 uur lange terugreis en lag daar heerlijk te kletsen.

In geld en woorden is niet uit te drukken wat deze dag voor ons betekend heeft. Stichting Ambulance Wens, Nelleke en Peter & Stichting Vaarwens, Wouter en Berthie we hebben intens genoten en zullen deze dag nooit vergeten. Enorm bedankt!!!

Hartelijke groet,

Marleen en Anco

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan