Dank, Dank, Dank

Ik had wel eens gehoord van de Stichting Ambulance Wens, maar nooit aan gedacht voor mijzelf. Één van de bekwame schatten van Florence wees mij er op.

Heb online een wens ingediend; naar het digitale ABBA concert in London.

Ik wilde daar graag heen. Eerst had ik er geen geld voor. Later had ik geld maar was ik te ziek. Maar met de wens kon ik mèt ambulance, chauffeur en verpleegkundige toch naar ABBA. Geheel vergoed. Alles was geregeld, maar helaas 1 dag voor de uitvoering ervan was ik te ziek. Het programma was te zwaar en ik zou waarschijnlijk in London overlijden. Niet alleen ik was enorm teleurgesteld, maar alle dames die mij 2 x daags verzorgen ook. Zo lief al dat meeleven.

Enige tijd later, het ging iets beter met mij, mocht ik alsnog. Én mijn maatje Marijan mocht mee.

Om 20.00 uur thuis opgehaald met de ambulance en op de brancard naar Hoek van Holland. Daar op de boot . Vanaf dat moment in een rolstoel. We hadden alle 4 een schitterende hut. Nog even wat gegeten en gedronken en toen gaan slapen. Volgende ochtend rond 07.00 uur aangekomen in Harwich. Toen op weg naar London. Onderweg nog heerlijk ergens ontbeten, eieren, bacon, tomaat, pancakes zooooo vervelend.

In London hadden we een prima hotel. Elly en Hans een eigen kamer en Marijan en ik met z’n tweetjes. In de middag wat gerust en toen naar de ABBA Arena. Speciaal hiervoor gebouwd in London. De enige plaats op de wereld. We werden bijzonder vriendelijk ontvangen door 2 hostesses die ons begeleiden. We kregen een soort van VIP behandeling.The ABBA plaza had verschillende gelegenheden om wat te eten, drinken, souvenirs te kopen. Nog 2 mooie ABBA boeken gekregen over de show. Heel veel mensen van top tot teen in glitters en heel veel gays ! Zo raar …… ha, ha, ha …..

De concert hal was prachtig, mooi verlicht en het rook er erg lekker. Op het GIGA toneel waren 3 grote schermen van een bos geprojecteerd en er klonken vogels. Heel sereen. We hadden perfecte plaatsen. Elly, Marijan en Hans in een stoel en ik daarnaast op mijn brancard. Top ! de show was geweldig. Het is net of je naar de echte vier ABBA leden zit te kijken. De band is echt en bestond uit 10 mensen en speelde alles LIVE. Na de show kregen we nog een meet and greet met Grace, Rachel en Amira, de achtergrond zangeressen die ook 2 volledige nummers voor hun rekening namen, wat een show beesten. Na het concert in het hotel nog even wat gedronken en toen naar bed. We moesten vroeg op om de volgende ochtend om 08.00 uur de boot te halen. En nog 1,5 uur rijden dus naar Harwich. De bootreis was weer top en ik had een 2 persoons invalide kamer en heb nog een paar uren kunnen slapen. Om 18.00 uur weer moe maar meer dan voldaan thuis afgezet.

Het was een ongelooflijke ervaring en heeft mij heel veel goed gedaan. Ik weet niet precies hoe lang ik nog heb, het gaat slechter en slechter met mij, maar dit heeft mij een enorme opkikker geven. Hoop dat nog vele met mij zulk een kans kunnen krijgen.

Nogmaals complimenten voor de Stichting en in het bijzonder voor Elly en Hans. Voortreffelijk verzorging en begeleiding.

Dank, Dank, Dank !

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan