Vanessa Schrijn

Wensplanner

"Juist in de laatste fase van een leven is het zo belangrijk"

Wat is jouw band met Stichting Ambulance Wens?

In 2018 heb ik een hele goede vriend verloren aan alvleesklierkanker, dankzij de Stichting heeft hij nog één keer naar zijn grote liefde Feyenoord gekund. Deze dag staat nog steeds in mijn en al zijn vrienden hun herinnering gegrift. Hij heeft een geweldige dag gehad in zijn laatste zeer moeilijke en pijnlijke levensfase en zijn nabestaanden kunnen terugdenken aan zijn dag, die speciaal voor hem geregeld is.

Wat doe je voor werk bij Stichting Ambulance Wens?

Mijn functie is Wensplanner, wat genoegt zegt over de werkzaamheden. Maar buiten het plannen van de wensen om, doen wij nog zoveel meer. Onze vrijwilligers die ontzettend belangrijk zijn, begeleiden wij met het vertrek van kantoor en wij zitten altijd klaar voor vragen en een praatje. Verder houden wij ons ook bezig met lezingen, evenementen en het Vrienden van Stichting Ambulance wens concept. Een onwijs mooi concept waar wij prachtige bedrijven aan onze Stichting willen verbinden. Geïnteresseerd? Zie volgende link: Vrienden | Stichting Ambulance Wens

Waarom vind je het belangrijk dat Stichting Ambulance Wens dit werk kan doen?

Juist in de laatste fase van een leven is het zo belangrijk om dit goed af te kunnen sluiten.. Nog even naar huis afscheid nemen, nog één keer naar het strand of naar je favoriete voetbalclub zoals mijn lieve vriend. En niet alleen voor degene waar het om gaat, maar vooral ook voor de nabestaanden. Ik hoor zo vaak dat die dag de herinnering is die zo bij blijft in plaats van de verdrietige tijd die ze hebben meegemaakt.

 

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan