Kees Veldboer

Directeur

"Een lach op iemands gezicht toveren, dát is waar we het voor doen."

Kees Veldboer jr. zet het levenswerk van zijn overleden vader, Kees Veldboer sr., met hart en ziel voort. Als directeur van Stichting Ambulance Wens neemt hij niet alleen de leiding over de organisatie, maar draagt hij ook de missie van zijn vader verder: het vervullen van de laatste wensen van mensen in hun laatste levensfase. Kees jr. weet uit eigen ervaring wat het betekent om een wens in vervulling te zien gaan. In 2013 werd vlak voor het overlijden van zijn moeder nog een wens vervuld. Dit bijzondere moment creëerde warme herinneringen buiten de muren van het ziekenhuis, die hij nu, jaren later, nog steeds koestert.

Het vervullen van deze wens voor zijn moeder heeft Kees jr. diep geraakt en is sindsdien zijn grootste motivatie. Hij weet hoe belangrijk het is om waardevolle herinneringen te creëren voor mensen in hun laatste momenten, herinneringen die blijvend zijn voor de achterblijvers. Zijn drijfveer is om zoveel mogelijk mensen diezelfde kans te geven.

Kees heeft de stichting zien groeien tot wat het nu is, aangezien het in 2007 letterlijk aan de keukentafel bij hen thuis werd gestart. Het hele gezin was vanaf het begin betrokken, en daardoor heeft Kees van dichtbij ervaren hoe groot de impact is van elke wens die vervuld wordt. Deze persoonlijke betrokkenheid blijft hem inspireren om de stichting verder te laten groeien en nog meer mensen te helpen hun laatste wens in vervulling te laten gaan.

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan