Vandaag heeft ze er echter wel zin in

Het is vandaag donderdag. We gaan al op tijd op pad want om 10.00u. worden we verwacht in Wes-terhaven. Het verzorgingshuis waar Klaske, de 92 jarige moeder van Jan woont.
Ze is goed bij de tijd, weet wat er op de wereld gebeurt….maar kan niet veel meer. Haar hoofd wil nog wel, maar haar lijf kan niet wat zij wil. Daardoor is het leven voor haar niet altijd meer zo leuk.                                                                                                                   Vandaag heeft ze er echter wel zin in!
Haar wens, om haar kleinkinderen in Dordrecht te bezoeken en de pasgeboren Juul ( achter-kleinkind) in haar armen te sluiten, wordt vandaag vervult!
De Stichting Ambulancewens Nederland is door schoondochter Marjo ingeschakeld om deze wens mogelijk te maken. Wat een geweldig initiatief!
Ze wordt in de watten gelegd door de vrijwilligers…..die er alles aan doen om het zo comfor-tabel mogelijk te maken.
De reis naar Dordrecht en terug is lang, maar ze ligt heerlijk!

 
Het is een fantastische dag…..Mam geniet met volle teugen!
Van achterkleindochter Juul, haar kleinkinderen, kinderen en schoonzus…..                                                                                  Van de heerlijke en gezellige lunch samen….
Wat geweldig dat dit mogelijk is! Dankzij jullie heeft ze een geweldige dag gehad, die zonder jullie hulp echt nooit meer mogelijk zou zijn geweest.
Namens Klaske, heel, heel…Hartelijk Bedankt!

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan