Ons was het niet gelukt

Beste stichting ambulancewens,

Vorige week zaterdag heb ik op jullie site een wens gedaan voor mijn moeder. Afgelopen maandag gelijk gebeld en donderdag 25 februari is mijn moeder der wens uitgekomen. Mijn moeder heeft longkanker en is uitgezaaid naar hoofd en ruggenmerg. Hierdoor kan zei niet goed meer lopen en zeker geen trap op. Nou is haar zoon mijn broer en schoonzus verhuisd naar een bovenwoning en haar grootste wens was deze toch 1 maal te bezoeken zodat ze weet waar ze huizen.

Ik heb deze wens ingestuurd en afgelopen donderdag was het zover. Ze was heel erg zenuwachtig maar jullie verpleging heeft ze zo gerust gesteld dat ze er helemaal van kon genieten. Wat een grote glimlach op haar gezicht. Ze verdiende dit want het is een heel sterke vrouw en super lieve moeder. Ons was het niet gelukt maar dankzij jullie wel.

Bij der zoon lekker koffie gedronken en taart gegeten. En zelf nog een pilsje. Dankzij jullie heeft ze dit nog kunnen doen en is mijn moeder der wens uitgekomen en heeft ze enorm genoten. Weet niet hoe ik jullie moet bedanken!! Maar toch duizendmaal dank. Jullie doen super werk!!!

En natuurlijk ook dank namens mijn moeder Belie en haar man Frans Hartemink.

Mvg Patricia van der Stap

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan