Wat een geweldige

Eerste Paasdag ……

Kwart voor tien De Stichting Ambulance Wens kwam voor rijden. Toen was het voor Jan werkelijkheid geworden. Hij kreeg een mooie beer waar hij veel waarde aanhecht. Het adres doorgegeven in Tilburg Jan op de brancard op weg naar Brabant.

Goede heen reis gehad ,al begonnen we met sneeuw ,het ging voorspoedig. In Tilburg aangekomen kwam onze zoon meteen naar buiten dat was wel mooi dat kan u zien op de foto’s die ik hier bij doe. De jongste begon te huilen want toen was er toch nog een opa. We kregen gebak en zaten lekker te kletsen af en toe gingen we bij de ambulanceverzorgers zitten, dat was gezellig, zelf hoefde ik niets te doen voor Jan. Beatrix zorgde ook voor de Insuline en verzorgde Jan naar de wc, wat een luxe om half vier gingen we weer naar huiswaarts .

Een lange rit voor de boeg. Bij Alkmaar besloten we naar de MacDonalds te gaan eten. Nou dat hebben we geweten , hup met de brancard de Mac in, na afloop ballonnen mee en weer op naar huis. Daar nog even koffie gedronken.

Dat hart dat jullie hebben gekregen , heeft Jan zelf geschilderd op het dagverblijf, deze kaart hebben ze ook samen gemaakt. Dit was mijn verhaal.

Wat een geweldige dag en kanjers van vrijwilligers, die zijn goud waard.

HEEL HEEL ERG BEDANKT

Namens Jan, Annie en Alexandra

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan