succes gegarandeerd!

Dagje uit naar Amersfoort op 3 april 2013

Het is zover. Na een aantal keer te moeten uitstellen gingen we vandaag dan toch echt op weg naar Dierenpark Amersfoort met onze moeder. Het was een zonnige dag en onze moeder had een goede dag..succes gegarandeerd!

De vrijwilligers voor die dag waren Rob en Joyce. Natuurlijk was het in het begin aftasten maar het ijs was snel gebroken. We kwamen rond lunchtijd aan in het Dierenpark, zijn eerst lekker pannenkoeken gaan eten en daarna het park ingegaan. We hebben veel gezien en de medewerkers van het park droegen ook hun steentje bij met wat persoonlijke aandacht. Zelfs sommige dieren werden wat nieuwsgierig dat het meer leek op ‘mensjes’ kijken dan ‘aapjes’ kijken.

Op de foto’s zie je het plezier in de glimlach van onze moeder. En dat het park voor groot en klein is blijkt uit een foto van Rob op een olifant. We hopen dat de foto’s een goede impressie geven van het dagje uit.

Helaas is onze moeder op 10 april 2013 in haar slaap overleden. Heel rustig, zoals we voor haar hebben gehoopt. Het is goed zo, maar wat gaan we haar missen!

Ze wilde nog een dagje genieten met kinderen en kleinkinderen. En wat heeft ze genoten…

Bedankt dat jullie bestaan!

 

Hartelijke groet,

Annuska Lauffer en Natascha ten Have Houten

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan