Wow wat super!!!

Sinds 4 oktober in het ziekenhuis en diverse trajecten gevolgd krijg je in enen te horen dat je uitbehandeld bent en dat de Artsen niets meer voor je kunnen betekenen en dan?? Dit is toch echt een bittere pil die je als man en kinderen moet slikken. Nou ja, een Zuster van het Bethesda ziekenhuis zei dat er ook nog zoiets is als een Ambulance Wens Stichting. Na een vraag aan Moeders was er toch nog een wens dat ze een dagje naar Den Helder wilde. Maandag middag gelijk even een intake formulier ingevuld op het internet. Sjee 10 minuten later al een telefoontje van Dhr Veldboer dat het de donderdag kon!!! Wow wat super!!! Gelijk ja gezegd en toen verteld, Moeders was in de wolken en vertelde het aan iedereen ” ik ga een dagje weg naar de kinderen in Den Helder!!! “. Toch de avond ervoor een beetje zenuwachtig, maargoed. Eindelijk was het zover, de Thuiszorg kwam extra vroeg om alles te regelen en om 09.45 kwam de Wensambulance voorrijden. Hup Bert en Jacqueline van de Wensambulance legden moeders op de brancard en daar gingen we dan op weg naar de Afsluidijk. Eerste stop bij het Monument, dat was toch altijd de locatie om even te stoppen wanneer Pa en Ma op weg naar Den Helder waren. Wat mooi die Waddenzee!! Maargoed, de weergoden hadden het vandaag niet echt gesteld op wat meer warmte dus was wat koud. Gauw de deuren van de Ambulance dicht en weer op weg naar Den Helder. Inmiddels begonnen de maagjes wat te knorren en belde we even met het Veerhuis Lands End. Ook die mensen waren verrast en de (nood) deuren werden wijds geopend om Moeders het restaurant in te kunnen brengen. Geen punt bleek al gauw voor Bert en Jacqueline, want binne no-time zaten we aan een lange tafel. Wat een pracht uitzicht, al die Marine schepen kwamen voorbij, de Texelse boot en andere vaartuigen over de prachtige zee. Even met z’n allen een hapje en een drankje. Na een 1 1/2 uur waren we weer klaar en de tocht weer verder gezet. Een kleine tussenstop op Kaap Hoofd en een uitzicht op de Lange Jaap, Razende Bol en de Zee. Even hobbelen over de Helderse wegen en dan als laatste toch nog even een stop bij zoon en schoonzoon om even te controleren of de verbouwingen wel netjes uitgevoerd waren. Een klein drankje en een sanitaire stop aldaar en alles was goedgekeurd. Ach toch wel mooi dat uitzicht over de Binnenhaven. Moeders werd moe en toen maar besloten dat Bert en Jacqueline maar weer moesten afkoersen naar het Oosten.

Allen een beetje moe maar zeer voldaan verlieten we Den Helder, 18.20 arriveerden we weer in het Hoogeveense. Wat was dat toch een fijne dag!!

Met name Chauffeur Bert en Zuster Jaqueline van Stiching Ambulance Wens wilde wij hartelijk bedanken voor de goede en warmhartige dag wat zij mede mogelijk hebben gemaakt!

Stichting Ambulance Wens Bedankt!!

Met vriendelijke groet,

Arjen de Bruin

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan