De girafen voeren

Donderdag 21-02-2013 was het zover, voor Angela kwam een wens uit. Graag wilde ze nog 1 maal naar dierentuin blijdorp .

Angela werd door ambulancewens opgehaalt in medemblik. Dit was al een ervaring op zich, even weg uit huis en genieten van de omgeving. Angela werd begeleid door Pieter en Ursula twee geweldige mensen die voor angela een geweldige dag hebben verzorgt.

In blijdorp werden we opgewacht door Lenie een vrijwilligster van blijdorp. We kregen een uitgebreide rondleiding door het oceanium ook boven bij de waterbakken kregen we een uitgebreide uitleg. Angela kreeg ook een slang op schoot dit was voor haar een geweldige ervaring alleen voor mij en ursula iets minder. Lenie kon goed vertellen en angela zoog de informatie helemaal op .

Om 13,15 uur werden we verwacht bij de girafen en hier mocht angela de girafen voeren ,wat was dat geweldig ,de verzorgers waren erg vriendelijk en vertelde veel . Na een wel verdiende pauze met koffie zijn we verder gegaan. Overal uitleg en wat genoot angela met rode wangen onder een heerlijk dekbed.

Om 16.00 uur nog iets drinken en terug naar medemblik waar angela nog kon bij praten in de ambulance. Pieter en Ursula waren geweldig Angela voelde zich op haar gemak bij hun en niets was hun te gek .

Angela heeft dagen daarna iedereen die langs kwam of belde uitgebreid verteld over deze geweldige dag .

Dank jullie wel voor deze dag en de inzet waarmee dit gebeurt.

Annemarie overman

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan