Wij waren overdonderd

Hierbij doe ik een klein verslag van de laatste wens van mijn echtgenote mevr. Pluymen-Ceulemans, die door uw stichting mogelijk is gemaakt.

Allereerst héél hartelijk dank aan iedereen die voor mijn vrouw en mij deze laatste wens in vervulling heeft doen gaan. Het was een onvergetelijke dag, waar mijn vrouw en ik intens van genoten hebben. Haar ogen straalden weer als vanouds als we op vakantie gingen. Het was genieten en nog eens genieten, alhoewel de reis vermoeid was, was dit de vermoeidheid van de reis dubbel en dwars waard, dit was wat ze wilde, de zee nog eens zien, ruiken en horen.

Wij waren overdonderd toen wij hoorden dat we in het Kurhaus Hotel als overnachting waren ondergebracht . Na een korte stop in Hoek van Holland zijn we via Kijkduin en langs het strand naar het hotel gegaan.

Helaas kreeg mijn vrouw een bloeding waar een arts van de HAP na onderzoek een morfineinjectie heeft toegediend, daarna ging het gelukkig weer beter.

De terugreis is voorspoedig verlopen na thuiskomst is zij door de huisarts doorgestuurd naar SJG ziekenhuis in Weert voor verdere behandeling.

Namens mijn vrouw en ik en mijn kinderen spreek ik onze dank uit voor alle moeite en inzet die jullie stichting voor ons gedaan hebben. Ook een speciale dank aan zr. Marie Timmermans van de nachtzorg die ons attendeerde dat deze mogelijkheid van de laatste wens mogelijk was,zij heeft zich dan ook met hart en ziel ingezet om deze wens mogelijk te maken. Ook gaat onze dank uit naar onze begeleiders Daaf en zijn vrouw Hanny , die ons heel goed verzorgd en veilig heen en terug hebben gebracht, en met raad en daad hebben bijgestaan.

Ik hoop dan ook dat de stichting nog veel mensen in hun laatste levensfase een onvergetelijke wens kan vervullen . 

Tot slot nogmaals heel, heel hartelijk dank voor alles wat jullie hebben gedaan.

Vriendelijke groet,

Fam. Pluijmen en kinderen

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan