Thijn vond het een erg leuke film

5 weken geleden hebben we te horen gekregen dat onze zoon Thijn van 8 jaar niet meer beter kon worden. Aangezien hij de laatste weken helemaal bedlegerig was zat er een dagje uit er ook niet meer in, hoewel je nog zo graag allemaal leuke dingen met hem wil doen. Via een lotgenootje hebben we over jullie stichting gehoord en hebben aangegeven dat Thijn nog zo graag een keer naar een voorstelling of film wilde.

Nou het is de film finding Nemo geworden in 3D in Deventer. Thijn vond het een erg leuke film en zijn 3D brilletje stond hem goed.

In de pauze kwamen de lieve mensen van de ambulance naar ons toe om te vertellen dat ze Thijn de rest van de dag ook nog een leuke tijd wilden bezorgen. Dus was het even nadenken van wat doen we nog meer?

Thijn wou nog wel een keer met de veerpont heen en weer bij Olst en daarna even bij opa en oma op bezoek waar hij al maanden niet meer was geweest. Dat was een erg mooi moment en natuurlijk hebben we daar ook even patatjes gegeten (Thijn zelf heeft welgeteld 1 hapje gegeten) .

Daarna door naar de andere oma die ook jarig was. Hierna zat Thijn er echt helemaal doorheen en eenmaal thuis viel hij moe maar voldaan als een blok in slaap.

Thijn, maar ook de rest van ons gezin heeft genoten. En hulde aan Arie en Melissa die ons een leuke dag hebben bezorgd. Helemaal vanuit Rotterdam naar het oosten om Thijn een leuke filmochtend te bezorgen. Hartelijk dank!!

Groetjes van Thijn, Jaron, Laurie, Ferdi en Jorita

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan