Potjes zand

Nog een keer naar de Maasvlakte 2

Woensdag 7 november is één van onze trouwste klanten, mijnheer Kap (al 6 jaar in zorg), met de Wensambulance naar zijn geliefde Maasvlakte 2 geweest. In de tijd dat hij zelf nog kon autorijden en niet zo moe werd van het gehobbel, kwam hij hier geregeld elk drie weken, om de vorderingen van de aanleg van dit immense waterproject te bekijken. Zijn interesse hiervoor was ontstaan vanwege zijn werk bij Rijkswaterstaat.

De afgelopen jaren wist hij menigeen hiervoor, ook mij, te enthousiasmeren. Potjes zand, boeken, verhalen, alles werd door hem hierover in grote mate (uit)gedeeld. Om mijnheer Kap hier nog één keer van te kunnen laten genieten, is de Wensambulance aangeschreven en zijn we, met een groep van mensen, die hij hier graag bij wilden hebben, vertrokken naar FutureLand op de Maasvlakte 2. www.maasvlakte2.com. Hier kregen we van de hoofdgids een privé rondleiding en consumpties aangeboden.

Na een rondrit van 15 km. over het nieuwe land en langs het windmolen talud, weer huiswaarts met een zeer tevreden mijnheer Kap. Met grote dank aan de vrijwilligers en sponsoren van de Stichting Ambulance Wens www.ambulancewens.nl, die deze mooie dag voor hem mogelijk hebben gemaakt.

Riet

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan