Woorden schieten daarvoor tekort..

Verslag Toverland-Wensdag Ine Buurman 25 oktober 2012

18 oktober vertelde onze ernstig zieke moeder dat er iets was wat zij nog heel graag een keer zou willen doen, namelijk met ons en de kleinkinderen naar pretpark Toverland. Ze wilde daar nog één laatste keer genieten van de vrolijke gezichten van haar spelende kleinkinderen. Dochter Inge nam daarop contact op met Stichting Ambulance Wens en al een dag later kregen we een telefoontje dat het was geregeld; mijn moeders Toverlandwens werd vervuld en gepland op donderdag 25 oktober. Het was een geweldige verassing, dat zoiets kan is bijna niet te bevatten, woorden schieten daarvoor tekort..

Die donderdag was de wensambulance met vrijwilligers Ad en Inge, twee fantastische lieve mensen, ruim op tijd bij Hospice Bethlehem in Nijmegen om onze moeder op te halen. Om 12.00u kwamen zij bij Toverland in Sevenum aan. Dochter Inge en kleinzoon Sem waren met hen meegereden. De rest van de familie stond al te wachten bij de poort. Het was een emotioneel moment, alle vier de kleinkinderen gaven oma vast een dikke knuffel in de ambulance, daarna gingen we de slagboom door naar Toverland waar we hartelijk en gastvrij werden ontvangen. Ook een heel mooi gebaar van Toverland was dat we allemaal gratis toegang kregen!

Het was een fantastische dag, de kinderen hebben de hele dag gespeeld en ook zelf zijn we in verschillende attracties geweest. Ad en Inge deden met plezier mee, ook regelde Ad op verzoek van onze moeder een ontmoeting met Toos Toverhoed (de mascotte van Toverland). We hebben gelachen en gehuild, het was een dag van uitersten maar het allerbelangrijkste was: onze moeder vond het gewéldig! Geweldig om nog één keer ‘gewoon’ een dag te genieten en dat heeft ze volop gedaan!

Na afloop zijn we met z’n allen nog gaan uit eten en daarna rond 20.00u aan de terugreis begonnen. Alle kleinkinderen mochten tot hun grote vreugde nog een eind meerijden in de ambulance achterin bij hun oma. Daarna met heel veel dikke knuffels afscheid genomen. Ad en Inge; ontzettend bedankt voor de lieve, goede zorgen gedurende de hele dag voor onze moeder, het heeft ons meer dan goed gedaan!De dag na Toverland is onze lieve moeder met deze prachtige wensdag nog vers in haar geheugen overleden.

Namens ons allemaal willen wij alle medewerkers en sponsoren die het bestaan van Stichting Ambulance Wens mogelijk maken, heel hartelijk bedanken voor deze zeer dierbare herinnering, voor altijd in ons hart!

† Ine Buurman

Wendy, Alex, Nikki

Inge, Michel, Sem

Sabine, Geert, Giedo en Bas

Help mee en zorg ervoor dat meer mensen een laatste wens in vervulling kunnen zien gaan